Πρέβεζα: Εκτεταμένες ζημιές στην Πρέβεζα από τους θυελλώδεις ανέμους- Επί ποδός οι υπηρεσίες

Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι που πλήττουν από το απόγευμα την Πρέβεζα.

Οι ριπές των ανέμων που έφτασαν τα 12 μποφόρ κατέστρεψαν θερμοκήπια (στην παραλιακή ζώνη αλλά κυρίως στον Άγιο Θωμά), έριξαν δέντρα με αφορμή να προκληθούν διακοπές ρεύματος, ενώ παρασύρθηκαν στέγαστρα , ξηλώθηκαν ταχυδρομικές θυρίδες, έσπασαν μέχρι και τζαμαρίες.

Ακόμη ζημιές προκλήθηκαν από την θαλασσοταραχή και σε σκάφη.

Τα συνεργεία του Δήμου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα σημεία που υπήρχαν προβλήματα, ενώ χρειάστηκε να κλείσει και ο δρόμος στην Κυανή Ακτή όπου έπεσαν δέντρα αλλά και μια κολόνα της ΔΕΗ.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρης Κουμπής βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα στο σημείο μαζί με συνεργείο της ΔΕΗ, την πυροσβεστική και την αστυνομία, ενώ μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Νίκου Γεωργάκoυ, στη διευθέτηση της δύσκολης κατάστασης συνδράμει και η ΛΕΚ Πρέβεζας.

Με το πρώτο φως της ημέρας θα ξεκινήσει η λεπτομερής καταγραφή των ζημιών, ενώ ο κ. Γεωργάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου θα έχουν αύριο συνάντηση για να διαμορφώσουν αίτημα επέκτασης της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, στην οποία ήδη βρίσκεται η Πρέβεζα,για να καλυφθούν και οι ζημιές που θα αφήσουν πίσω τους οι θυελλώδεις άνεμοι που μαίνονται μέχρι αυτή την ώρα.



epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Εκτεταμένες ζημιές στην Πρέβεζα από τους θυελλώδεις ανέμους- Επί ποδός οι υπηρεσίες
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3503223109969260321
item