Άρτα: Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι Παιδεία, είναι Υγεία

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας σε συνεργασία με τον Δήμο Αρταίων διοργάνωσαν αθλητική εκδήλωση υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, την Πέμπτη, στις 14 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00΄π.μ., στο κλειστό Γυμναστήριο Τ9 Κωστακιών Άρτας με θέμα: «Αθλητισμός και νέοι. Αξίες διαχρονικές και σχέσεις ζωής», με προσκεκλημένους τους κ.κ. Πύρρο Δήμα, τετράκις Ολυμπιονίκη, αθλητή της άρσης βαρών, Μπακοχρήστο Δημήτριο, δις Παραολυμπιονίκη της άρσης βαρών, Τριφύλλη Χρήστο, Εθνικό προπονητή της άρσης βαρών, Σκουντή Βασίλειο, Αθλητικογράφο, συντονιστή της εκδήλωσης.

Εν όψει της Ολυμπιακής εβδομάδας Μαΐου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με δύο Ολυμπιονίκες, να τους ακούσουν δια ζώσης, να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα του Αθλητισμού ως Ιδεώδους και να θέσουν ερωτήματα, όχι μόνο στους αθλητές, αλλά και στον προπονητή και φυσικά υπό τον συντονισμό του γνωστού αθλητικογράφου.

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι Παιδεία, είναι Υγεία. Αρχές που διέπουν την κοινωνία μας, που τόσο βάλλεται τη σημερινή εποχή. Το μήνυμα που τα παιδιά αποκόμισαν από αυτή την εκδήλωση είναι το εξής: «όπου κοιτάς ...θα φτάσεις».

«Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία που αγκάλιασε την εκδήλωση και βοήθησε στην πραγματοποίησή της, με χορηγίες, ανοίγοντας έτσι δρόμους στην συνεργασία μεταξύ φορέων, θεσμών και επιχειρήσεων με πνεύμα αλληλεγγύης και όραμα την εξέλιξη του τόπου μας», αναφέρει η Διευθύντρια ΔΙ.Π.Ε. Άρτας Δρ. Κλεοπάτρα Ν. Βασιλείου.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός, είναι Παιδεία, είναι Υγεία
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7728484374560090267
item