Μαντώ: «Θα σκεφτόμουν να ξανά παντρευτώ – Είμαι γυναίκα του έρωτα»

Η Μαντώ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, μίλησε για τα δύο της διαζύγια ενώ παράλληλα, απάντησε αν θα έκανε ένα νέο γάμο.

«Ήμουν σε ηλικία που έβλεπα πολύ θετικά το γάμο. Καθώς και τον δεύτερο άντρα μου τον γνώρισα και αυτόν μικρή στα 33 μου. 

Οπότε ήμουν σε ηλικία που ήθελα να κάνω οικογένεια καθώς δεν είχα κάνει με τον πρώτο μου σύζυγο παιδιά. Είδα στο πρόσωπο του του δεύτερου άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου, γι’ αυτό και προχώρησα.

Είμαι πολύ εντάξει με τα διαζύγιά μου, ήταν δύο κύκλοι που έκλεισαν και διατηρούμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Δεν χωρίσαμε άσχημα. 

Δεν είμαι καθόλου της άποψης δύο άνθρωποι που δεν είναι καλά μαζί, να μένουν μόνο για τα παιδιά. Δεν είναι ένα υγιές πρότυπο οικογένειας αυτό καθώς τα παιδιά καταλαβαίνουν», είπε η τραγουδίστρια.

Στην ερώτηση αν θα έκανε τρίτο γάμο η ίδια απαντά:

«Ναι αμέ, φυσικά θα σκεφτόμουν να ξανά παντρευτώ. Είμαι γυναίκα του έρωτα. Απλώς όσο τα παιδιά μου ήταν μικρά, δεν ένιωθα άνετα στο να βάλω έναν καινούργιο άνθρωπο μέσα στο σπίτι.

Είμαι λίγο συντηρητική σε αυτό το κομμάτι. Δεν θα ένιωθα άνετε ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου, οπότε προτίμησα να κρατήσω μια απόσταση από αυτό το κομμάτι για κάποια χρόνια. Τα παιδιά τώρα μεγαλώσανε οπότε αν τύχει κάτι καλό, δεν θα πω όχι».

epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ: «Θα σκεφτόμουν να ξανά παντρευτώ – Είμαι γυναίκα του έρωτα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1660953207128913970
item