Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά

Η Σμαράγδα Καρύδη το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για το ξεκίνημα και για την υπέροχη διαδρομή της στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε τους λόγους που δεν επιθυμεί τον γάμο ή την απόκτηση παιδιών.

«Η εικόνα μου με ενδιέφερε πάντα, όσο όσο… Κάνω μια δουλειά που έχει σχέση με την εικόνα, φωτογραφίζομαι, θέλω να είμαι ωραία, θέλω να με βάφουν και να με χτενίζουν ωραία. Αλλά μέχρι εκεί… Μετά από τόσα χρόνια ξέρουν πως είμαι, σε μερικές φωτογραφίες θα βγω και χειρότερη» είπε αρχικά η γοητευτική ηθοποιός.

«Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια… κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά όμως θα την κάνω. 

Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι… Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

 Ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

«Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό.

Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. 

Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί» εξομολογήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε για την Σμαράγδα Καρύδη και ο σύντροφός της Θοδωρής Αθερίδης, αναφέροντας πόσο άψογη επαγγελματίας είναι.


epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4957903675491124095
item