Δ.Αλεξανδράκη: «Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μαΐου αλλά επειδή δεν προλαβαίνουμε θα τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γάμο της, αποκαλύπτοντας ότι το μυστήριο θα γίνει τελικά τον Σεπτέμβριο καθώς δεν προλαβαίνουν να τα έχουν όλα νωρίτερα στην αρχική ημερομηνία που είχαν σχεδιάσει.

«Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μαΐου αλλά επειδή βλέπουμε ότι δεν προλαβαίνουμε και επειδή πέρασα και μια πολύ δύσκολη περίοδο τους τελευταίους δύο μήνες, είπαμε να τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο.

Το νυφικό θα είναι μπόλικο. Σίγουρα θα το δείτε, σίγουρα θα μοιραστώ πράγματα από τον γάμο μου.

Το κοστούμι επειδή θέλει να το ράψει ο σύντροφός μου, του είπα να μου πει τα χρώματα για να έχουμε μια χρωματική αρμονία. Είναι κοινή μας απόφαση ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο.

Ίσως είναι λίγο παραπάνω δική μου γιατί όπως έχω πει, θεωρώ τον γάμο ένα πού ιερό μυστήριο. Οι καλεσμένοι θα είναι πάρα πάρα πολύ λίγοι», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Σε άλλο σημείο, το μοντέλο μίλησε για τον θάνατο της γιαγιάς της που της στοίχισε και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει: «Πέρασα πάρα πάρα πολύ δύσκολα με τον θάνατο της γιαγιάς μου και ακόμα προσπαθώ και με τον πνευματικό μου, συζητάω…».

epirusblog.gr
5 of 5
Δ.Αλεξανδράκη: «Ο γάμος ήταν να γίνει τέλος Μαΐου αλλά επειδή δεν προλαβαίνουμε θα τον κάνουμε τον Σεπτέμβριο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5611358088181964929
item