Στέλιος Ρόκκος – Ελένη Γκόφα: Χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα

Την ώρα που απολάμβαναν χαλαροί τη βόλτα τους στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr το Στέλιο Ρόκκο και τη σύζυγό του, Ελένη Γκόφα.

Το ζευγάρι μετρά 12 χρόνια κοινής πορείας και 4 χρόνια γάμου και αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί, κάνοντας βόλτες και ταξίδια.

Οι γνωστός τραγουδιστής, που φέτος βρίσκεται στο «X-Factor» ως ένας εκ των τεσσάρων κριτών του talent show και η αγαπημένη του Λελέ, όπως ο ίδιος την αποκαλεί χαϊδευτικά, γνωρίστηκαν σε μια συναυλία το 2010, καταλάθος όπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

«Όταν την είδα ανάμεσα στο κοινό την ξεχώρισα, καθόταν αρκετά μπροστά, αλλά είχε και εκείνη ένα ύφος που με κοίταγε… Εγώ εντυπωσιάστηκα με το πόσο όμορφη ήταν που με το που τελείωσε η συναυλία είπα τον υπεύθυνο να μου τη φέρει να την γνωρίσω. Και μου φέρνει μια άλλη, την Λελέ. Εγώ όμως ήθελα την άλλη που καθόταν δίπλα της», είχε πει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος.


epirusblog.gr
5 of 5
Στέλιος Ρόκκος – Ελένη Γκόφα: Χαλαρή βόλτα στη Γλυφάδα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9101039444927185983
item