Καταπράσινος και γεμάτος λουλούδια - Ο τεράστιος κήπος στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια τα τελευταία χρόνια με τα δύο παιδάκια της, Μπιάνκα και Κάρολο. 

Το ζευγάρι επιλέγει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και στα social media, ωστόσο ανά καιρούς η παρουσιάστρια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι της.

Ένα από τα σημεία του σπιτιού που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι ο κήπος. Τεράστιος και καταπράσινος, ο κήπος στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι ο ιδανικός χώρος για να παίξουν τα παιδιά.

Μάλιστα, σε όσες φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει από το προφίλ της Βίκυς Καγιά, βλέπουμε τον κήπο της να είναι γεμάτος λουλούδια και τα δύο παιδιά της να παίζουν.

Ο κήπος στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά

Βίκυ Καγιά κήπος

Τι συμβαίνει με το επαγγελματικό μέλλον της Βίκυς Καγιά

Το GNTM επιστέφει στις οθόνες από τη νέα σεζόν και ήδη αναζητά νέες κοπέλες - μόνο κορίτσια - για να συμμετέχουν στο ριάλιτι και να εξελιχθούν σε πραγματικά μοντέλα. Ωστόσο η παραγωγή αποφάσισε να αλλάξει φέτος τα πράγματα, μετά τα σχετικά χαμηλά νούμερα της περσινής σεζόν.

Είναι λοιπόν και επίσημο ότι η Βίκυ Καγιά η παρουσιάστρια όλων των κύκλων του GNTM, πλην του περσινού θα επιστέψει και αυτή στον ρόλο που της πηγαίνει όσο κανένας άλλος. Ωστόσο από την κριτική επιτροπή θα απουσιάζει η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Αν πιστεύεις ότι είσαι το επόμενο Greece’s Next Top Model, δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Το GNTM 5 αναζητά κορίτσια που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά, που δεν εξασθενεί ποτέ και διάθεση να εξελιχθούν.

Η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model δεν θα είναι εύκολη υπόθεση αλλά θα είναι σίγουρα συγκλονιστική!

epirusblog.gr
5 of 5
Καταπράσινος και γεμάτος λουλούδια - Ο τεράστιος κήπος στο σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2272786480839981688
item