Προειδοποίηση Μητσοτάκη σε υπουργούς: Περισσότερη δουλειά, αλλιώς να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση στο υπουργικό, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στους υπουργούς ζητώντας περισσότερη δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός είπε προς τους υπουργούς:«Εχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. 

Αυτό σημαίνει ότι ο χρονικός ορίζοντας του κυβερνητικού έργου είναι 12μηνος. Και για αυτό σας έχει ζητηθεί από τη γραμματεία της κυβέρνησης ένας προγραμματισμός κυβερνητικού έργου με αυτό τον ορίζοντα».

Περισσότερη δουλειά, αλλιώς αλλαγές στο υπουργικό σχήμα

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε προς τους υπουργούς ότι όποιος δεν παράγει έργο και ασχολείται με την προεκλογική του εκστρατεία, μπορεί να τον απαλλάξει από τα καθήκοντά του.

«Έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι ακριβώς αυτή είναι η πρόθεσή μου».

Και συνέχισε, χαριτολογώντας: «Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μη διστάσετε να μου το πείτε. 

Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών. Το λέω χαριτολογώντας, αλλά για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας έναν χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».


epirusblog.gr
5 of 5
Προειδοποίηση Μητσοτάκη σε υπουργούς: Περισσότερη δουλειά, αλλιώς να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3672712684023679915
item