Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω την τάση να απομονώνομαι και αυτό πέφτει λίγο βαρύ στον Σπύρο»

Στον καναπέ του Dot απέναντι στη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη έκατσε σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη η οποία μίλησε τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου αποκαλύπτοντας το χαρακτηριστικό της που τον κάνει να αισθάνεται αμηχανία αλλά και το δικό του αντίστοιχα.

«Έχω την τάση να κλείνομαι. Αυτό είναι ένα πράγμα που δε νιώθω ότι του αρέσει. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό. Με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει αμέσως να το σπάσει. Κατευθείαν να πάμε έξω, είναι και πολύ κοινωνικός οπότε αυτό του πέφτει λίγο βαρύ. 

Κάτι ρολά που κατεβαίνουν στα καλά καθούμενα και πέφτεις, ο άλλος το παρατηρεί και λέει “αυτή κάποιο πρόβλημα έχει, όλο κάτι της φταίει”. Έρχεται πολύ ξαφνικά αυτή η ανάγκη αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό.

Αυτό που εγώ δε μπορώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα και χαρούμενη διάθεση. Με φρικάρει. Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι. Αυτός ακόμα κι αν δεν είναι έχει τη διάθεση να γίνει, εγώ δε θέλω» είπε η Ελεωνορα Ζουγανέλη.

«Αν ήμασταν και οι δυο το ίδιο θα ήταν τραγωδία. Δε γίνεται να σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω την τάση να απομονώνομαι και αυτό πέφτει λίγο βαρύ στον Σπύρο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 208975449147194756
item