Θεσπρωτία: Εξέλεξε συνέδρους ο ΣΥΡΙΖΑ...

Σε συνεδριακή τροχιά βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία, καθώς την Κυριακή 3 Απριλίου ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Απριλίου.

Η συμμετοχή των μελών του κόμματος στη Θεσπρωτία κρίνεται ικανοποιητική.  

Ψήφισε και ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, ο οποίος σε ανάρτησή του μιλάει "για μια νικηφόρα πορεία ανατροπής, για μια Νέα Αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή!

Όπως τονίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια πλειοψηφία που συμμερίζεται στον ένα ή στον άλλο βαθμό κοινούς προοδευτικούς στόχους. 

Χρέος μας αυτή την κοινωνική πλειοψηφία να την κάνουμε πολιτική πλειοψηφία, ώστε οι αριστερές προοδευτικές δυνάμεις να γίνουν η επόμενη κυβέρνηση, για να αρχίσει μια δημοκρατική και προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας. 

Αυτός είναι ο άμεσος πολιτικός στόχος του Συνεδρίου, να συζητήσουμε τα προβλήματα της κοινωνίας και τις δικές μας απαντήσεις σε αυτά, καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις για μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση στη χώρα με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Εξέλεξε συνέδρους ο ΣΥΡΙΖΑ...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 8572294662246934386

Τα καλύτερα

item