Άννα Μπεζάν: «Νυφούλα» το κορίτσι του Παππά

Η Αννα Μπεζάν ντύθηκε… νυφούλα! Όχι όμως σε εκκλησία, ούτε είχε τον αγαπημένο της Δημήτρη Παππά ντυμένο γαμπρό στο πλευρό της.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε… πρόβα νυφικού για τις ανάγκες μιας εντυπωσιακής φωτογράφισης που πραγματοποίησε για λογαριασμό του free press περιοδικού «Κοίτα», με αφορμή την εγκυμοσύνη της αλλά και τον επικείμενο γάμο της με τον επιχειρηματία γιο της Χριστίνας Παππά.

φ4 τους 2 αριστερα 1D8A2769

Η Αννα, η οποία πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς βίωσε την εγκατάλειψη και την κακοποίηση από τους γονείς της, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, δοκίμασε νυφικά του οίκου Τρανούλη, δίνοντας έτσι μια γεύση στον αγαπημένο της για το πώς θα είναι όταν, με το καλό, ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων. 

Όπως δήλωσε, μάλιστα, στη συνέντευξη, που θα βγει με το περιοδικό το επόμενο διάστημα, ο Δημήτρης δεν της έχει κάνει ακόμη πρόταση γάμου, αλλά… την περιμένει!Φ3

Η φωτογράφιση της νύφης Αννας Μπεζάν έγινε υπό την καθοδήγηση της εκδότριας και art director του περιοδικού Μαριάμ Νίκου. 

Οι άνθρωποι του Event Planning δημιούργησαν παραμυθένια σκηνικά για το shooting, ενώ ο ταλαντούχος φωτογράφος Κωνσταντίνος Λέπουρης αποτύπωσε με τον φακό του στα εντυπωσιακά «κλικ» όλη την ομορφιά και την ευτυχία της μέλλουσας νυφούλας και μανούλας.

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μπεζάν: «Νυφούλα» το κορίτσι του Παππά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5486641110162984826
item