Άρτα: Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

Δωρεάν διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ και συγκεκριμένα, κοτόπουλο και πατάτες, θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 4 Απριλίου 2022 έως και την 6 Απριλίου 2022, στην Κεντρική Λαχαναγορά του Δήμου Αρταίων, από τις 08:00 το πρωί, έως και τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς της covid 19. 

Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει κατά την διάρκεια της διανομής να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Σας παραθέτουμε την συνταγή διανομής:

ΠΡΟΪΟΝ1 ΜΕΛΟΣ & 2 ΜΕΛΗ3 ΜΕΛΗ & 4 ΜΕΛΗ5 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΩ
Κοτόπουλο (2 κιλά)3 τεμάχιο4 τεμάχια5 τεμάχια
Πατάτες (Συσκευασία 2 κιλών)4 τεμάχια7τεμάχια9 τεμάχια

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση υπό τις εξής προϋποθέσεις: 

α) η εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή 

β) η εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελουμένου ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ  του.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6438466391128399674
item