Την οργή της Τρικούπη προκάλεσε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρθηκε στην Φώφη Γεννηματά

Εκνευρισμό προκάλεσε στην Χαριλάου Τρικούπη, η αναφορά μέλους του ΣΥΡΙΖΑ στην μνήμη της Φώφης Γεννηματά κατά την διάρκεια του 3ου Συνεδρίου του κόμματος. 

Η σύνεδρος αναφέρθηκε στην αείμνηστη πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής με απρεπή και προσβλητικό, όπως επισημαίνουν από το Κίνημα Αλλαγής, τρόπο. Ισχυρίστηκε ότι απείχε από την ψηφοφορία που αφορούσε το Σύμφωνο Συμβίωσης, ωστόσο, τότε η Φώφη Γεννηματά πράγματι απείχε διότι βρισκόταν στο εξωτερικό για λόγους υγείας. 

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Δημήτρης Μάντζος, με ανάρτηση του απάντησε ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι το Κίνημα Αλλαγής, ψήφισε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να επανορθώσει. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου:

mantzos_post

Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις. Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ...

Posted by Dimitris Mantzos on Sunday, April 17, 2022

Γεγονός 1: Εμείς ήμασταν εκεί για να ψηφίσουμε τα νομοσχέδια που προωθούσαν τις ΛΟΑΤΚΙ διεκδικήσεις.
Γεγονός 2: Οι ΑΝΕΛ δεν ήταν εκεί. Σήμερα, κάποιοι από αυτούς ήταν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας… ξεχωριστό νόημα στις λέξεις «Προοδευτική Συμμαχία».
Γεγονός 3: Η Φώφη Γεννηματά αντιμετώπισε με ήθος και περηφάνεια την πολιτική. Δεν την άγγιζαν μικρότητες.
Γεγονός 4: Η συμμαχία πιο πολύ τοξική φαίνεται παρά προοδευτική.
Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει έστω και τώρα να επανορθώσει.

Ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης:

«Οι εμετικές χυδαιότητες δεν την ακούμπησαν ποτέ. Γιατί έκανε αντί να λέει, δεν εργαλειοποίησε, δεν χρησιμοποίησε την ασθένεια της. Μόνη της, με αξιοπρέπεια. Για αυτό την ακολουθήσαμε, για αυτό δεν την ξεχνάμε.
Περιμένουμε την επίσημη διαφοροποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα.

Η ανοχή στους διεκδικητές της 5λεπτης διασημότητας μέσω του λαϊκίστικου ψευτοπροοδευτισμού, ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την ταύτιση με τα απορρίμματα της ιστορίας».


Η ανάρτηση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέα Τσούνη: 

Andreas Tsounis
10 hours ago
Ακόμα και σήμερα, 6 μήνες μετά τον θάνατο της, η Φώφη Γεννηματά καταφέρνει να ενώνει την Παράταξη. Σύσσωμο το Κίνημα Αλλαγής καταδίκασε την απρέπεια που έγινε στην μνήμη της στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ κι έδειξε τον δρόμο για αυτόνομη πορεία.
epirusblog.gr
5 of 5
Την οργή της Τρικούπη προκάλεσε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που αναφέρθηκε στην Φώφη Γεννηματά
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6884563246948486727
item