Άρτα: Τιμητική βράβευση κορυφαίων Αρτινών αθλητών από τον Δήμο Αρταίων

Στο σπίτι του Δήμου Αρταίων, σε μία ζεστή τελετή, πραγματοποιήθηκε η τιμητική βράβευση, των κορυφαίων Αρτινών αθλητών του στίβου Κωνσταντίνου Μίλιου, Κόκκα Παναγιώτη, Κόκκα Αλέξανδρου, Τάλλαρου Παναγιώτη, καθώς και του προπονητή τους Άρη Κόκκα, σε συνέχεια των εντυπωσιακών τους αποτελεσμάτων σε πανελλήνιο επίπεδο.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος, Χρήστος Τσιρογιάννης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Νίκο Λιόντο οι οποίοι με τις δηλώσεις τους μετέφεραν στους αθλητές και τους προπονητές τους, το αίσθημα υπερηφάνειας ολόκληρης της Άρτας.

Όπως ανέφεραν, ο Δήμος είναι παρών στην προσπάθεια που καταβάλουν σωματεία και προπονητές, αθλητές και οικογένειες στον δρόμο του ευ αγωνίζεσθαι, αναφέροντας και ονομαστικά τον προπονητή Άρη Κόκκα. Άλλωστε, ήταν αυτή η προσήλωση των αθλητών στους στόχους τους, που ματαίωσε την αρχική πρόθεσή του Δήμου να γίνει η βράβευση κατά τη διάρκεια του «6ου Δρόμου Γεφυριού».

Οι Διακρίσεις των αθλητών


Μίλιος Κωνσταντίνος


3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, Στίβου, κατηγορίας κάτω των 20ετών, στο αγώνισμα των 100m, 6η θέση με την Εθνική Ομάδα Στίβου στην κατηγορία κάτω των 20 ετών στο αγώνισμα σκυταλοδρομία 4x100m, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 8η θέση με την ίδια ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα . Ένας αθλητής που ανήκει στους επίλεκτους της Ομοσπονδίας στίβου για την επόμενη χρονιά.

Κόκκας Παναγιώτης


3η Πανελλήνια Νίκη 150m, 1η Πανελλήνια Νίκη 4x400.

Κόκκας Αλέξανδρος


5η Πανελλήνια Νίκη 1200 μ.

Τάλαρρος Παναγιώτης


2η Πανελλήνια Νίκη Άλμα Τετραπλούν.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Τιμητική βράβευση κορυφαίων Αρτινών αθλητών από τον Δήμο Αρταίων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6379632051417624157
item