Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Απαντά στο ενδεχόμενο γάμου με την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «OK!» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα θεατρική του παράσταση, τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και στην προσωπική του ζωή,την οποία επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε για τις αλλαγές στη ζωή του:

«Είμαι 52 χρόνων, είναι φυσικό να παρατηρώ μεγάλες αλλαγές πάνω μου. Δεν με τρομάζει όμως ως ηλικία, αισθάνομαι πολύ καλά. Ωστόσο, ακόμη και τώρα έρχονται κυρίες και μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μας αρέσετε” και αναρωτιέμαι “ποια νέα παιδιά;”. 

Θα έλεγα πως η ηλικία έχει επιδράσει μάλλον θετικά πάνω μου. Σαν να καθαρίζει λίγο το μυαλό. Είσαι πιο ήρεμος με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, έχεις αποδεχτεί τα πράγματα που μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και σίγουρα νιώθεις πιο κατασταλαγμένος».

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή αποκάλυψε:

 «Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά. Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω».


epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Απαντά στο ενδεχόμενο γάμου με την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4314811412199378701
item