Ελένη Πετρουλάκη: Έβαλε το μπικίνι της και έδειξε το γυμνασμένο της κορμί - Δείτε τη φωτογραφία

Για την Ελένη Πετρουλάκη το καλοκαίρι είναι όπως φαίνεται πολύ κοντά. Η γυμνάστρια ανέβασε στο Instagram της φωτογραφία με μαγιό και έδειξε το καλλίγραμο κορμί της. 

Στο κείμενο που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία παροτρύνει τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του και με μεθοδικές κινήσεις να φτιάξει το σώμα που ονειρεύεται, λίγους μήνες πριν την έλευση του καλοκαιριού.

«Όλοι μας αισθανόμαστε πλέον έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα !
(και πολύ κράτησε εδώ που τα λέμε )

Τα spring vibes είναι εδώ και η αλήθεια είναι, πως ο ηλιος μας γεμίζει με θετικές σκέψεις από τώρα!

Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα για το next step;
Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στόχο και να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε ακόμη κι αν είναι λίγο νωρίς;

Πλησιάζοντας προς την αγαπημένη μου και πιστεύω πολλών περίοδο του χρόνου το καλοκαίρι όλοι μας θα πρεπει να φροντισουμε λίγο περισσότερο τη διατροφή μας, να εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα μας και να προσπαθούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!

Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε το μαγιό σας θα πρέπει να ξέρετε οτι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς με μεθοδικές κινήσεις, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !

Θελω να ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες. Δεν υπάρχει το ένα και μοναδικό κορμί, καθώς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή ( και αυτή είναι η ομορφιά της ) & έχει διαφορετικές ανάγκες. 

Συνεπώς, δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός κι υστερία ( αρκετά όσα συμβαίνουν γύρω μας ) απλά να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε λίγο περισσότερο τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Πετρουλάκη.

Eleni_Petroulaki


epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Πετρουλάκη: Έβαλε το μπικίνι της και έδειξε το γυμνασμένο της κορμί - Δείτε τη φωτογραφία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8543830389844704061
item