Μαρία Δεληθανάση: Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη για την πρώην σύζυγο του Κώστα Δόξα

Ένα δυσάρεστο συμβάν έζησε η Μαρία Δεληθανάση, καθώς έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη με το μηχανάκι της στην Θεσσαλονίκη. 

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως ο άλλος οδηγός αντί να την βοηθήσει, την εγκατέλειψε στον δρόμο και έφυγε. 

«Εχθές λοιπόν ενώ οδηγούσα το μηχανάκι μου και έβγαλα φλας για να στρίψω δεξιά, ένα άλλο μηχανάκι ήρθε από τα δεξιά να πέσει πάνω μου την ώρα που έστριβα… είπα στον άνθρωπο ότι με χτύπησε στο πόδι και του ζήτησα τα στοιχεία του. 

Η απάντησή του ήταν η εξής… «Άντε γαμ@@@ μωρή μαλα@@@@» και στη συνέχεια απλά με εγκατέλειψε και έφυγε. 

Πρόλαβα όμως να πάρω την πινακίδα του και ευτυχώς υπήρχε και κάμερα καταστήματος που κατέγραψε το συμβάν… Ευτυχώς η ζημιά δεν είναι μεγάλη!

Με αφορμή αυτές τις άγιες μέρες ας σκεφτούμε λίγο την ανθρωπιά μας, ας ζητήσουμε καμιά συγγνώμη και γενικότερα ας μην είμαστε τόσο καθίκια. 

Καλημέρα, καλή υγεία και καλή τύχη!» έγραψε η Μαρία Δεληθανάση στα Instagram Stories της, δημοσιεύοντας φωτογραφία μέσα από το ασθενοφόρο. 

Το TLIFE επικοινώνησε με την Μαρία Δεληθανάση, η οποία ευτυχώς επιβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά με την υγεία της και το μόνο που υπέστη είναι ένα μικρό διάστρεμμα.

«Είχα ένα μικρό ατύχημα με το μηχανάκι μου. Ευτυχώς είναι όλα καλά, έπαθα ένα μικρό διάστρεμμα. Δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Απλά το κοινοποίησα στα social media γιατί ήθελα να θίξω την οδική συμπεριφορά των ανθρώπων. 

Με χτύπησε κάποιος από δικό του λάθος και απλά με εγκατέλειψε, έφυγε και δεν ασχολήθηκε. Έπρεπε μόνη μου να καλέσω την τροχαία, το ΕΚΑΒ.

Για καλή μου τύχη δεν χτύπησα σοβαρά και ευτυχώς υπήρχαν και κάμερες που έχουν καταγράψει το συμβάν. 

Μπόρεσα να συγκρατήσω την πινακίδα, οπότε τον έχω ήδη βρει. Σε περίπτωση που πάει κάποιος να εγκαταλείψει να μπορεί να πάρει κάποια στοιχεία. Υπάρχει μια νομική διαδικασία από εδώ και στο εξής» δήλωσε στο TLIFE. 

«Είναι κάπως απάνθρωπο να διαμαρτύρεται κάποιος ότι τον έχεις χτυπήσει επειδή τον έχεις όντως χτυπήσει και να σηκώνεσαι απλά και να φεύγεις, βρίζοντάς τον. 

Νιώθω τυχερή που δεν έπαθα κάτι σοβαρό. Πάει κι αυτό. Όλα μέσα στη ζωή είναι. Απλά τα μάτια μας 14» κατέληξε η Μαρία Δεληθανάση

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Δεληθανάση: Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη για την πρώην σύζυγο του Κώστα Δόξα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3098667637679371749
item