Άρτα: Νέα κατολίσθηση στοβ δρόμο Θεοδώριανα - Νεράιδα στα κεντρικά Τζουμέρκα

Τον φόβο ότι θα πάνε με τα πόδια στα Θεοδώριανα για τις γιορτές του Πάσχα μετά και την τελευταία κατολίσθηση, εκφράζει με ανακοίνωσή της, στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η Αδελφότητα Θεοδωριανιτών Άρτας... 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο δρόμος από τη Νεράιδα πιθανώς να παραμείνει κλειστός διότι παρά τις προσπάθειες της Περιφέρειας για δύο μήνες περίπου με τις βροχές του τριημέρου έγινε πάλι κατολίσθηση στη θέση "Λαζνι"' και ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει! 
 
Ο δρόμος από το Αθαμάνιο βρίσκεται "εν υπνώσει" καθότι οι πληρωμές καθυστερούν αλλά και ο χειμώνας επιμένει. 
Η  τεράστια ποσότητα νερού που έπεσε το τριήμερο 1,2 και 3 Απριλίου ,είχε ως  αποτέλεσμα ο δρόμος στο τμήμα από χ.θ. 8+000 έως το 10+000 να  έχει γίνει απροσπέλαστος για Ι.Χ. με τεράστια νεροφαγωματα και τα φορτηγά του εργοστασίου να διέρχονται με δυσκολία.
 
Σε ερώτημα που θέσαμε στην κατασκευάστρια εταιρεία μας ενημέρωσε ότι περιμένει εντολές από την Διευθυνουσα Υπηρεσία καθότι τους έχει στείλει σχετικό έγγραφο ο Δήμαρχος κ.Χασιακος ώστε να το συντηρήσουν άμεσα αυτό το τμήμα. 
   
Επειδή πολλοί συγχωριανοί άρχισαν όμως να ταξιδεύουν προς το χωριό μάλλον θα πρέπει να διανύσουν 4-5 χιλιόμετρα με τα πόδια φορτωμένοι και τα πράγματα αφού ,ζώα και αγωγιάτες δεν υπάρχουν, αν άμεσα δεν γίνει αποκατάσταση στο τμήμα αυτό, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου είναι τέλειο.
 
Μήπως πρέπει να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι και ιδίως ο πατριώτης μας Υφυπουργός κ. Στύλιος αλλά και του Υποδομών κ. Καραγιάννης για να δώσουν εντολή στην Διευθύνουσα Υπηρεσία και στην Εταιρεία για την άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας του δρόμου Αθαμάνιο- Θεοδώριανα για να κάνουμε και εμείς Πάσχα στο χωριό μας, αλλά και να το επισκεφτούν όσοι επισκέπτες επιθυμούν και να αποφύγουμε τυχόν ατύχημα;
"
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέα κατολίσθηση στοβ δρόμο Θεοδώριανα - Νεράιδα στα κεντρικά Τζουμέρκα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5929089157951620290
item