Απεργία σήμερα - Κίνηση στους δρόμους: Παραλύει το κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησαν οι πορείες, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

«Παραλύει» το κέντρο της Αθήνας λόγω των συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Βασιλίσσης Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας, από το ύψος της οδού Σέκερη, καθώς και στην οδό Σταδίου.

Στην απεργία συμμετέχουν σήμερα όλοι οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς  (Μετρό, ηλεκτρικός και Τραμ), ενώ με απόφαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα.

Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, προαστιακό και τραμ η Αθήνα

Τα λεωφορεία θα εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό έως εννέα το βράδυ. Όσον αφορά τα τρόλει, η διοίκηση της ΟΣΥ προσέφυγε στη δικαιοσύνη και η απεργία κρίθηκε παράνομη, ωστόσο οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να απεργήσουν.

apergia-kentro__3_
apergia-kentro__4_
koutsoumpas__1_
apergia-kentro__1_
syntagma_sygkentrosi___2_
syntagma_sygkentrosi___1_

Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας είναι αυξημένη, με τους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου να είναι απροσπέλαστοι. 

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα, ώρα 11:25, μέσω χάρτη της Google 

APERGIA-KINIISITORA
epirusblog.gr
5 of 5
Απεργία σήμερα - Κίνηση στους δρόμους: Παραλύει το κέντρο της Αθήνας, ξεκίνησαν οι πορείες, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3643368090271941863
item