Σοκάρει η Χέιλι Μπίμπερ: «Είχα μία τρύπα στην καρδιά – Παρέλυσε το πρόσωπο μου» (βίντεο)

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Hailey Bieber, αναφορικά με την παροδική ισχαιμική προσβολή που έπαθε τον περασμένο Μάρτιο.

To νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε στην ημέρα που έλαβε χώρα το συμβάν, αλλά και στο τι πρέπει να κάνει τώρα για να διασφαλίσει την υγεία της.

Όπως είπε έτρωγε πρωινό με τον συζυγό της όταν ένιωσε τα ακροδάχτυλά της «μουδιασμένα και παράξενα».

Όταν ο Justin Bieber τη ρώτησε πώς είναι, ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει.

«Η δεξιά πλευρά του προσώπου μου άρχισε να “κρεμάει”. Δεν μπορούσα να πω μία πρόταση. Αμέσως σκέφτηκα ότι παθαίνω εγκεφαλικό», σημείωσε η Hailey Bieber. Ένας γιατρός ήταν κοντά και ξεκίνησε να την εξετάζει όσο περίμεναν το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο.

Η πτωτική αίσθηση στη δεξιά πλευρά του προσώπου της πέρασε μετά από 30 δευτερόλεπτα, αλλά η δυσκολία στην ομιλία συνεχίστηκε.

Βέβαια, όπως παραδέχεται και η ίδια, το άγχος που ένιωθε, δεν βοήθησε καθόλου στη συγκεκριμένη κατάσταση.

«Το άγχος μου τα έκανε όλα πολύ χειρότερα. Μέχρι να βρεθώ στα επείγοντα, τα είχα ξεπεράσει όλα. Μπορούσα να μιλήσω και δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε στο πρόσωπο, αλλά ούτε και στα χέρια μου», εξηγεί.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο υποβλήθηκε σε μία σειρά εξετάσεων, οι οποίες τελικά, απέδειξαν πως είχε υποστεί παροδική ισχαιμική προσβολή, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος, τον οποίο τελικά, ο οργανισμός της εξαφάνισε από μόνος του.

Σε δεύτερη εξέταση που έκανε στη συνέχεια, οι γιατροί ανακάλυψαν και μια μικρή τρύπα στην καρδιά της, για την οποία χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να κλείσει.

Διαγνώστηκε με PFO, δηλαδή μια μικρή τρύπα που έχει στην καρδιά της. Συνήθως, η συγκεκριμένη τρύπα κλείνει λίγο καιρό μετά τη γέννηση ενός παιδιού από μόνη της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε για την περιπέτεια της υγείας της, έκανε γνωστό πως διαγνώστηκε με PFO βαθμού 5. Είναι ο υψηλότερος βαθμός, με τον οποίο μπορεί να διαγνωστεί κανείς και στο σημείο αυτό, η τρύπα στην καρδιά της είχε διάμετρο 12 με 13 millimeters.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που νιώθω είναι ανακούφιση που μπορώ πια να καταλάβω τι συνέβη, που μπορέσαμε να κλείσουμε την τρύπα και που θα μπορέσω να προχωρήσω από αυτή την πολύ τρομακτική κατάσταση και να συνεχίσω τη ζωή μου», ανέφερε η Hailey Bieber, η οποία συνεχίζει να παίρνει φαρμακευτική αγωγή.

«Αν υπάρχει κανείς που το βλέπει αυτό κι έχει περάσει το ίδιο πράγμα ή κάτι παρόμοιο, σίγουρα σας νιώθω. Και καταλαβαίνω πόσο σου αλλάζει τη ζωή αυτό το πράγμα και πόσο τρομακτικό είναι», κατέληξε.

epirusblog.gr
5 of 5
Σοκάρει η Χέιλι Μπίμπερ: «Είχα μία τρύπα στην καρδιά – Παρέλυσε το πρόσωπο μου» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4918402800367415210
item