Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση για το τέλος των παραστάσεων και της συνεργασίας του με την Λαμπρόγιαννη

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε "Sexy Laundry". 

Η ανακοίνωση έγινε μέσω δικηγόρου και ανέφερε πως την 1η Απριλίου η ηθοποιός αντιμετώπισε μία απαράδεκτη συμπεριφορά από τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσει πως δεν συμφωνούν οι χαρακτήρες τους.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος της συνεργασίας με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη και των παραστάσεων

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της ηθοποιού, στις 6 Απριλίου συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε το τέλος των παραστάσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με μία φωτογραφία που συμπεριλαμβάνει και την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

«Οι παραστάσεις του “Sexy Laundry” ολοκληρώθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας και για τα συνεχόμενα sold out των τελευταίων μηνών . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη θεατρική σεζόν. Sexy Laundry, της Michele Riml
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος», έγραψε ο ηθοποιός.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Τι δήλωνε ο Παπαδόπουλος μετά το περιστατικό με τη Λαμπρόγιαννη

Δυο μέρες μετά από αυτό το επεισόδιο, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη παρακολούθησε τη συνέντευξή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστιδου και εκεί κατάλαβε πως τέτοιου είδους προστριβές σε εργασιακούς χώρους είναι πολύ πιο σοβαρές και δεν πρέπει πλέον να μένουν πίσω απο κλειστές πόρτες.

«Δεν πολυείχα γνώση όλων αυτών γιατί δεν ασχολούμαι. Όταν φεύγω από το θέατρο, βγαίνω με τους φίλους μου και δε μιλάμε καθόλου για θέατρο. 

Κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει αλλά πιστεύω ότι πολύ κακώς έχουν γίνει πολλά πράγματα γύρω από αυτή την ιστορία» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν η συζήτηση έφτασε στο #metoo.

Σε άλλο σημείο, για το ίδιο θέμα ανέφερε: «Πλέον, οι άνθρωποι δικάζονται πρωτοδίκως στα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα και η δικαιοσύνη έρχεται επικουρικά. Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό το πράγμα. 

Έχουμε γίνει όλοι δικαστές. Δεν είναι λογικό. Αν ήταν ένας περιπτεράς για παράδειγμα, και μαθαίναμε ότι παρενοχλεί τα κοριτσάκια που πάνε να πάρουν εφημερίδες, το πολύ πολύ να λέγαμε καμιά κουβέντα στο καφενείο. Δε θα χάλαγε όλη η Ελλάδα».

«Όλο αυτό έγινε, γιατί οι άνθρωποι αυτοί ήταν επώνυμοι. Εγώ δε μπορώ να τα ονομάσω εγκλήματα. Αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν αύριο αθωωθούν αυτοί οι δυο άνθρωποι; Θα κλειστούν σε καμιά τρύπα αυτοί που βρίζανε τόσο καιρό; Όχι, θα λένε ότι εντάξει, κάναμε λάθος.

Διάβασα μια παρέμβαση του Κούγια για την κυρία από την Πάτρα που μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε ότι δε πρέπει να την δικάζουμε στα κανάλια… 

Έτυχε να είμαι σε ένα τραπέζι ένα βράδυ που ήταν και ένας Εφέτης Δικαστής και έλεγε ότι για τους συγκεκριμένους δυο του θεάτρου, ότι αν δεν υπήρχε το βάρος της κοινής γνώμης, δεν θα είχαν προφυλακιστεί… Ο ίδιος άνθρωπος έλεγε ότι είναι πολύ πιθανό να αθωωθούν και οι δυο…» πρόσθεσε.

Επίσης, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε, «Πόσο αληθινές είναι οι κατηγορίες που έχουν γίνει σε βάρος τους; Όλοι μιλάνε για αντιφάσεις στις οποίες πέφτουν οι μάρτυρες… Πως ξέρεις ο καθένας τι έχει στην ψυχή του και δε σε κατηγορεί για κάτι επειδή είναι θυμωμένος μαζί σου και θέλει να σε εκδικηθεί;» και συνέχισε με μια δική του προσωπική ιστορία,

«Κάποτε, έκανα μια οντισιόν. Έψαχνα μια κοπέλα για έναν ρόλο. Θα έβλεπα καμιά δεκαριά κοπέλες. Επίσης, επειδή τα προσέχω αυτά, έκανα την οντισιόν στο σπίτι της μητέρας μου, της είπα να μη φύγει απλώς ήμουν σε άλλον χώρο. 

Είδα κάποιες κοπέλες και έμαθα μετά ότι μια από αυτές που δεν πήρα, πήγε και είπε ότι της την έπεσα και γι’ αυτό δεν δέχτηκε τον ρόλο.

Για να μην πει στους φίλους τους ότι δεν μου άρεσε σαν ηθοποιός… Αν ήμασταν στο σήμερα δε ξέρεις τι θα έκανε αυτή η κοπέλα… Δε ξέρω αν είναι μεγάλο το ψυχικό κόστος αυτών των κοριτσιών. 

Κάποιοι μπορεί να λένε, «Μια χαρά είναι αυτή η προβολή για μένα». Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν αδιανόητα πράγματα για να υπάρξουν».

epirusblog.gr
5 of 5
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η ανακοίνωση για το τέλος των παραστάσεων και της συνεργασίας του με την Λαμπρόγιαννη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3640807270568914407
item