Amina Muaddi: Διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τον ASAP Rocky

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι ο σύντροφος της Rihanna, A$AP Rocky την απατά με τη φίλη της Amina Muaddi.

Έναυσμα για τις φήμες αυτές υπήρξε το unfollow της Rihanna στην Amina Muaddi.

Τα σχόλια στο Twitter μετά την είδηση αυτή άρχισαν να πέφτουν βροχή, θεωρώντας πως συνέβη κάτι μεταξύ της Amina Muaddi και του A$AP Rocky στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Muaddi αν και δεν θεώρησε σκόπιμο να απαντήσει σε μία φήμη με κακόβουλη πρόθεση, ένιωσε ότι έπρεπε να ξεκαθαρίσει τη θέση της μέσα από μια ανάρτηση, καθώς το αβάσιμο αυτό ψέμα όπως ανέφερε η ίδια επηρέαζε τους φίλους και την οικογένεια της.

Η σχεδιάστρια του Fenty έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Πάντα πίστευα ότι ένα αβάσιμο ψέμα που διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αξίζει καμία απάντηση ή διευκρίνιση, ειδικά αυτό που είναι τόσο ποταπό», έγραψε στο Instagram. "Αρχικά υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό – κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση – δεν θα ληφθεί σοβαρά υπόψη. 

Ωστόσο, οι τελευταίες 24 ώρεςμου υπενθύμισαν ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για θέματα ανεξάρτητα από την πραγματική τους βάση και ότι τίποτα δεν είναι εκτός ορίων. Ούτε καν σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου. 

Ως εκ τούτου, πρέπει να μιλήσω, καθώς αυτό δεν αφορά μόνο σε εμένα, αλλά σχετίζεται με ανθρώπους για τους οποίους τρέφω μεγάλο σεβασμό και στοργή», συνέχισε. "Ενώ η Rih συνεχίζει να ζει τη γαλήνια, καλοντυμένη ζωή της εγκυμοσύνης της και εγώ επιστρέφω στην επιχείρησή μου — εύχομαι σε όλους ένα όμορφο Σαββατοκύριακο του Πάσχα!»

 

epirusblog.gr
5 of 5
Amina Muaddi: Διαψεύδει τις φήμες για σχέση με τον ASAP Rocky
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8317338339972400481
item