Άρτα: 32 Σχολικές μονάδες της Π.Ε. Άρτας ενισχύονται με υλικοτεχνικό εξοπλισμό

Η Εταιρία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε (ΚτΥπ Α.Ε.), σε συνέχεια των αιτημάτων που είχαν υποβάλει τα σχολεία με βάση τις ανάγκες τους, ενισχύει 32 σχολικές μονάδες του νομού Άρτας με υλικοτεχνικό εξοπλισμό. 
Ειδικότερα, αναμένεται να παραλάβουν υλικό 12 Νηπιαγωγεία, 13 Δημοτικά, 4 Γυμνάσια, ένα  Λύκειο καθώς επίσης και το 1ο ΣΕΚ και το ΕΕΕΕΚ Άρτας...
Ενδεικτικά στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται: 15 βιβλιοθήκες νηπιαγωγείου, 1 γραφείο Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, 1 έδρα διδασκαλίας, 16 πίνακες, 227 θρανία  και 508 καθίσματα διαφόρων τύπων, 30 Παγκάκια, 18 καθίσματα ταπετσαρίας, 10 παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, 8 παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, 1 αναπηρικό αμαξίδιο, 2 μπαστούνια, 11 DVD, και 5 ανταλλακτικοί πίνακες θρανίου. 

Οι σχολικές μονάδες  στις οποίες θα διανεμηθεί το παραπάνω υλικό είναι: 

α) Τα Νηπιαγωγεία: Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίων Αναργύρων, Γαβριάς, Γραμμενίτσας, Καλαμιάς, Καλόβατου, Μεσόπυργου, Ράχης, το 1ο Νηπιαγωγείο Άρτας, το 2ο Νηπιαγωγείο Ελεούσας, το 4ο Νηπιαγωγείο Άρτας και το 10ο Νηπιαγωγείο Άρτας.   

β) Τα Δημοτικά σχολεία: Αγίου Σπυρίδωνα, Αγίων Αναργύρων, Ανέζας,  Γραμμενίτσας, Ελεούσας, Καλαμιάς, Κεραματών, Κιρκιζάτων, Κωστακίων, το 1ο, το 4ο, το 7ο και το 9ο Δημοτικό Άρτας.

γ) Τα Γυμνάσια: Ανέζας, Γραμμενίτσας, Πέτα και 1ο Γυμνάσιο Άρτας. Εξοπλισμό θα λάβουν ακόμη το 4ο Λύκειο Άρτας, το 1ο ΣΕΚ Άρτας και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Άρτας (Γλυκόριζο).  

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Άρτας Ν.Δ. κ Γιώργος Στύλιος δήλωσε: «Το θέμα της παιδείας η οποία διαμορφώνει τους αυριανούς πολίτες της χώρας μας, αποτελεί προτεραιότητα τόσο προσωπική, όσο και της κυβέρνησης. 
Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον μας. Η εκπαίδευση προϋποθέτει ανάλογο σχολικό περιβάλλον και κατάλληλο εξοπλισμό. Για το σκοπό αυτό υποστήριξα το αίτημα των σχολείων. Το έργο της ΚτΥπ Α.Ε είναι ιδιαίτερα σημαντικό και τα αποτελέσματά του ωφελούν σημαντικά τους μαθητές μας».
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: 32 Σχολικές μονάδες της Π.Ε. Άρτας ενισχύονται με υλικοτεχνικό εξοπλισμό
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 529198144625015543
item