Μάξιμος Μουμούρης – Η αποκάλuψη για την άγνωστη καταγωγή του: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»

Ο Μάξιμος Μουμούρης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη, μίλησε για τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, την καταγωγή του και το ρόλο του στη “Γη της Ελιάς”.

Ο Μάξιμος Μουμούρης ήταν ο παιδικός έρωτας της γυναίκας του

Όπως υπογράμμισε ο Μάξιμος Μουμούρης «δεν είχα καμία σχέση μικρός με την υποκριτική, ούτε ποίημα στο σχολείο δεν έχω πει. 

Η σύζυγός μου έχει πει πως είμαι ο παιδικός της έρωτας. Έχει μεγαλύτερη ιστορία με έμενα, ευτυχώς που δεν την εντόπισα τότε. 

Η γυναίκα μου έκανε το πρώτο βήμα να με προσεγγίσει κι εγώ δεν αντιστάθηκα, πώς να αντισταθείς στη Νάντια; Είμαστε 14 χρόνια παντρεμένοι και μαζί 20. 

Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος και τον κρατάμε ανοιχτό. Με 4 γυναίκες είναι ένα φασαριόζικο σπίτι, άλλα είναι ωραίο. 

Κάποτε με ενοχλούσε και λίγο, άλλα τώρα σκέφτομαι πως σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει».

Η καταγωγή του Μάξιμου Μουμούρη

Σχετικά με την καταγωγή του, ο Μάξιμος Μουμούρης επεσήμανε «δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας. Το κομμάτι το ιταλικό μέσα μου είναι πολύ έντονο και κάθε φορά που πηγαίνω στη δεύτερη πατρίδα μου νιώθω πάρα πολύ οικεία».

Όσον αφορά τον ρόλο του στη “Γη της Ελιάς”, ο ηθοποιός σημείωσε «είναι πρόκληση για μένα. Ο Κωνσταντίνος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό και κάποια στιγμή θα βγει στο φως».

epirusblog.gr
5 of 5
Μάξιμος Μουμούρης – Η αποκάλuψη για την άγνωστη καταγωγή του: «Δεν έχω δηλώσει ποτέ 100% Έλληνας»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3168790718515800541
item