«Αποκρυπτογραφήσαμε» το μεγάλο μυστικό Γερονικολού-Τσιμιτσέλη στα social!

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και δεν το λέμε μόνο εμείς! Φροντίζουν να το δείχνουν και οι ίδιοι μέσα από τα social media. 

Οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν αποκλείεται να αποτελέσουν το χαρακτηριστικό παράδειγμα της λέξης "για πάντα" που πολλοί δεν πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρξει, σε θέματα καρδιάς τουλάχιστον.

Οι δύο πρωταγωνιστές όμως, μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, δοκιμασίες αλλά και πολύ όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν, δείχνουν να βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά μετά το χωρισμό του ηθοποιού από την Βάσω Λασκαράκη και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κρατούσαν κρυφή τη σχέση τους αφού κανένας από τους δυο δεν ήθελε να την εκθέσει στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο ο έρωτάς τους αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media κι ένα hashtag κοινό που έβαζαν σε κάθε φωτογραφία που ανέβαζαν.

Αμέσως μετά τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης θεώρησαν άσκοπο να το κρατούν κρυφό αφού οι φήμες είχαν ήδη κυκλοφορήσει με… αποδείξεις!

Την αρχή έκανε ο ηθοποιός ο οποίος τότε είχε μιλήσει για τη σχέση τους.

«Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα αλλά δεν είναι επιλογή μου. Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν. Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου, δεν έχω κανένα παράπονο.

Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί. 

Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς», είχε πει.

Μετά από αυτές τις πρώτες δηλώσεις οι δυο τους άρχισαν να κάνουν άνετα δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει άπειρες φορές μαζί ενώ πύκνωσαν και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Προσφάτως αποκρυπτογραφήσαμε και έναν μυστικό τους, πάλι μέσα από τα social media.

Όταν ανεβάζουν κάποια φωτογραφία ή βίντεό τους, αναφέρουν πάντα ένα συγκεκριμένο hashtag που εναλλάσσεται στο τελευταίο γράμμα του. 

Συγκεκριμένα, όταν ανεβάζει η Κατερίνα Γερονικολού κάτι, έχει πάντα το hashtag #byHugt που σημαίνει αυτολεξεί σε μετάφραση "από αγκαλιά Τ". 

Και θα μπορούσε κανείς να πει ότι δεν καταλαβαίνει απολύτως τίποτα όμως ουσιαστικά είναι το "συνθηματικό τους. Αγκαλιά του Τ, σημαίνει Αγκαλιά του Τσιμιτσέλη. 

Αντίστοιχα, όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανεβάζει κάτι που έχει τραβήξει η αγαπημένη του βάζει το hashtag #hugk δηλαδή "Από αγκαλιά Κ", κοινώς της Κατερίνας Γερονικολού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:































epirusblog.gr
5 of 5
«Αποκρυπτογραφήσαμε» το μεγάλο μυστικό Γερονικολού-Τσιμιτσέλη στα social!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7030847153633727639
item