Άρτα: Μουσικό Σχολείο Άρτας - Open Day 2022 - Κυριακή 20-3-2022

"Με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού υποδεχτήκαμε  στο Μουσικό Σχολείο Άρτας την περασμένη Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, οικογένειες, γονείς, παιδιά, από την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή που θέλησαν να γνωρίσουν το σχολείο από κοντά, να συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς, να ψυχαγωγηθούν με τις μουσικές παρουσιάσεις των συνόλων.

 Ηχοχρώματα των Βαλκανίων, της Ανατολικής Μεσογείου και της λαϊκής παράδοσης, κλασικές, τζαζ και ροκ μουσικές, γοήτευσαν μικρούς και μεγάλους δημιουργώντας όμορφο κλίμα γόνιμης επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης.


Η παρουσία του κόσμου, το ενδιαφέρον, η ωραία διάθεση ανέδειξαν  την ανάγκη για συμμετοχή, επικοινωνία και ποιοτικές καλλιτεχνικές δράσεις.


Συγχαρητήρια στους μαθητές μας, στις μαθήτριές μας και στους/στις εκπαιδευτικούς του σχολείου που συμμετείχαν στις παρουσιάσεις και στα μουσικά σύνολα."αναφέρει σχετική ανακοίνωση του σχολείου.


Ευχαριστούμε όλους και όλες που ήρθατε στο σχολείο μας ,για το ενδιαφέρον σας, τη δημιουργική σας διάθεση και τα θετικά σας σχόλια!!!

Μέσα στο Μάιο θα γίνουν συναυλίες των μουσικών συνόλων σε χώρους και ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε το επόμενο διάστημα.








epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μουσικό Σχολείο Άρτας - Open Day 2022 - Κυριακή 20-3-2022
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1502244310761342025
item