Υπόθεση Novartis – Στις 8 Απριλίου η απολογία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: «Σήψη, παρακμή, μπόχα και δυσωδία»

Στις 8 Απριλίου θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Αρείου Πάγου ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου για σειρά κατηγοριών που συνδέονται με τους δικαστικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis και την έρευνα για την υπόθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.


Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έλαβε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή του. «Έκανα ένα μεγάλο λάθος όταν είπα ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Είναι το δεύτερο. 

Το πρώτο είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου και η προσπάθεια ξεπλύματός του με τη θεωρία της δήθεν σκευωρίας» ανέφερε κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο ο πρώην υπουργός και συμπλήρωσε: «Σήψη, παρακμή, μπόχα και δυσωδία».

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, έχει χαρακτηρίσει «φιάσκο» τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή πως έχει στοχοποιηθεί, με έωλα στοιχεία και παράνομα μέσα προκειμένου να τον φοβίσουν επειδή, κατά τη διάρκεια της πορείας του, έχει ενοχλήσει πολλούς.

epirusblog.gr
5 of 5
Υπόθεση Novartis – Στις 8 Απριλίου η απολογία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: «Σήψη, παρακμή, μπόχα και δυσωδία»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4215108899803422807
item