Η Σταρ Ελλάς Αννα Παυλίδου στο πλευρό της Miss World

Στο πλευρό της νικήτριας του διαγωνισμού ομορφιάς Miss World Καρολίνας Μπιουλέσκα από την Πολωνία τάχθηκε η Σταρ Ελλάς 2021 Αννα Παυλίδου.

Μπορεί η Ελληνίδα εκπρόσωπος να μην μπόρεσε να ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο, καθώς είχε κάνει μόνο τη μία δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, μια και είχε νοσήσει προηγουμένως, με αποτέλεσμα να μην της επιτραπεί η είσοδος στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ωστόσο η ίδια δεν παρέλειψε να στείλει τις ολόκαρδες ευχές της σε όλες τις διαγωνιζόμενες της διοργάνωσης.

Άλλωστε, κατά την περίοδο της προετοιμασίας τους επικοινωνούσε σχεδόν καθημερινά μαζί τους.

Η 22χρονη Άννα συνεχάρη δημοσίως και τη Μις Πολωνία για τη νίκη της, με την ευχή να συναντηθούν σύντομα από κοντά και να συνεργαστούν για το κοινό καλό της μαστιζόμενης από τον πόλεμο Ουκρανίας, με την οποία η Πολωνία συνορεύει.

Ο διαγωνισμός Miss World 2021 πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου έπειτα από την αναβολή που αναγκάστηκαν να δώσουν οι διοργανωτές στην τελική φάση του τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού ανάμεσα στις υποψήφιες.

Οι διαγωνιζόμενες επέστρεψαν τον Μάρτιο στο εξωτικό Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να στεφθεί η νικήτρια. 

Ήταν το 1989 όταν η Πολωνία κατέκτησε για 1η φορά τον πιο επίζηλο παγκόσμιο τίτλο. Τώρα, 32 χρόνια μετά, η χώρα τιμήθηκε για 2η φορά στην ιστορία της με την κορυφαία αυτή διάκριση.

Φυσικά, κάποιοι θεωρούν βέβαιο πως επρόκειτο για μια προσπάθεια της διοργάνωσης να σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας, να ανυψώσει το ηθικό της Ευρώπης και ιδιαίτερα των χωρών που συνδέονται στενά με τη χώρα που σφυροκοπείται από τη Ρωσία.

Πράγματι, η φράση «μια προσευχή για την ειρήνη» εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του show σε μια οθόνη πίσω από τις φιναλίστ του Miss World 2021, ενώ νωρίτερα οι διοργανωτές είχαν προβάλει ένα βίντεο με τη Μις Ουκρανία του 2016 Ολεξάντρα Κουτσερένκο να απευθύνει έκκληση σε όλον τον κόσμο: «Η ειρήνη μας είναι η ειρήνη σας»

Η σημερινή Μις Ουκρανία Ολεξάντρα Γιαρέμστουκ, η οποία δεν προκρίθηκε στον τελικό των καλλιστείων, ζει στο πληγωμένο Κίεβο.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Σταρ Ελλάς Αννα Παυλίδου στο πλευρό της Miss World
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3584076861978649426
item