Kourtney Kardashian: Mε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, επιδεικνύει τη θηλυκή σιλουέτα της

Παρόλο που έχουν έχουν περάσει λίγα 24ωρα από την ημέρα που κυκλοφόρησε το trailer του ριάλιτι «The Kardashians», στο Hulu, όπου η Kourtney Kardashian μίλησε για τον αγώνα της να αποκτήσει και άλλο παιδί και την εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υπεβλήθη, την Τρίτη 15/3 η 42χρονη Αμερικανίδα εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της εταιρείας Poosh στο Instagram με ένα «καυτό» μαγιό.

Φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι και απολαμβάνοντας τον ήλιο στην τεράστια αυλή της, η  Kourtney Kardashian επιδεικνύει τις καμπύλες της και τη λαμπερή, μαυρισμένη επιδερμίδα της. 

Ολοκλήρωσε το beach outfit της με με ένα λαδί καπέλο του μπέιζμπολ και μαύρα, oversized γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα του εν λόγω στιγμιότυπου, η Poosh ενθάρρυνε τους περισσότερους από 4.400.000 ακολούθους της να δουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας τις «go-to» προπονήσεις, για να «σφίξουν και να γυμνάσουν τους κοιλιακούς τους για το καλοκαίρι».

Στο trailer τoυ ριάλιτι «Τhe Kardashians» – το οποίο διέρρευσε στο Instagram και διαγράφηκε γρήγορα – η Kourtney ισχυρίστηκε ότι η προσπάθειά της να συλλάβει μωρό, μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, «την έβαλε στην εμμηνόπαυση» και της προκάλεσε αύξηση βάρους.

Στην αρχή του διαγραμμένου πλέον από τα social media κλιπ, η Kourtney, εμφανώς απογοητευμένη, εξομολογείται στη μητέρα της, Kris Jenner, τις συνεχείς προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί με τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker.

Για την εξωσωματική γονιμοποίηση, η ιδρύτρια του Poosh είπε ότι «δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία που είχε», μετά τη σύλληψη τριών παιδιών με φυσικό τρόπο.

Η σταρ του reality είναι μητέρα τριών παιδιών -του 12χρονου Mason,της 9χρονης Penelope και του 7χρονου Reign-, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Scott Disick. Με τον 38χρονο διατηρούσε δεσμό από το 2005 έως το 2015.

Η Kourtney και ο Travis Barker δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2021, με τον 46χρομο μουσικό και ντράμερ, ο οποίος έχει δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση του, να της κάνει πρόταση γάμου τον Οκτώβριο του 2021, στο Montecito της Καλιφόρνια.

Travis Barker – Kourtney Kardashian

epirusblog.gr
5 of 5
Kourtney Kardashian: Mε ένα μικροσκοπικό μπικίνι, επιδεικνύει τη θηλυκή σιλουέτα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7764949218189157733
item