Khloe Kardashian: Eξομολείται ότι ήταν «πραγματικό επώδυνο» για εκείνη το γεγονός ότι η εμφάνισή της συγκρινόταν πάντα με αυτή των αδελφών της, Κim και Kourtney

«Πραγματικά επώδυνο» και «κακόγουστο» παραδέχτηκε η Κhloe Kardashian ότι ήταν για εκείνη, όταν, στην αρχή της καριέρας της, σύγκριναν την εμφάνισή της με εκείνη των δύο αδερφών της, Kim και Kourtney.

Kim, Khloe, Kourtney Kardashian

Στο περιοδικό Variety παραχώρησε συνέντευξη η 37χρονη Αμερικανίδα και οι αδελφές της, πριν από την κυκλοφορία τoυ νέου τους ριάλτι «The Kardashians», το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου, στο Hulu, με την ίδια να μιλά για την πίεση που έχει νιώσει για την εξωτερική της εικόνα.

«Όταν ήμουν νεότερη, πάντα με σύγκριναν με τις αδερφές μου. Είμαστε, όμως, διαφορετικές. Τόνιζαν πάντα ότι ήταν πολύ πιο όμορφες. Και αυτό είναι πολύ κακό. Με πλήγωνε που με σύγκριναν πάντα με εκείνες» ανέφερε.

Μάλιστα, την εποχή που η οικογένεια Kardashians είχε αρχίσει να αποκτά φήμη, υπήρχαν αβάσιμες εικασίες ότι η Khloe Kardashian είχε διαφορετικό πατέρα από τις μεγαλύτερες αδερφές της, πράγμα που αναφέρθηκε στο «Keeping Up With The Kardashians» και τελικά απομυθοποιήθηκε.

Η ξανθιά καλλονή εξομολογήθηκε πως όταν η πίεση γίνεται υπερβολική για εκείνη, «θυμίζει στον εαυτό της όλες τις ευλογίες στη ζωή της».

Όπως προαναφέρθηκε, οι Kardashians θα επιστρέψουν δυναμικά στην τηλεόραση με το νέο τους σόου στο Hulu, το οποίο κάνει ντεμπούτο στις 14 Απριλίου. 

Θέλοντας να προωθήσουν, λοιπόν, τη συνέχεια του «Keeping Up With The Kardashians»,  η Kris, η Kourtney, η Kim και η Khloe πόζαραν για το νέο εξώφυλλο του Variety με κομψά, μαύρα ρούχα και είπαν όλα αυτά που ήθελαν να μάθουν οι fans τους.

Η Kim παραδέχτηκε ότι ο Kanye West θα συμμετάσχει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς στο Hulu, αλλά τόνισε ότι δεν έχει γυριστεί ακόμη καμία σκηνή με το νέο της σύντροφο, Pete Davidson.

Kim Kardashian – Pete Davidson.

Από την πλευρά της, η Khloe υποστήριξε ότι αν και θα ήθελε να μην χρειαστεί να μιλήσει για τον Tristan Thompson, ο οποίος απέκτησε μωρό με άλλη γυναίκα, θα το κάνει, και ο σταρ του NBA θα εμφανιστεί στο ριάλιτι. 

«Μακάρι να μην χρειαστεί να μιλήσω ποτέ για αυτό, γιατί δεν είναι διασκεδαστικό. 

Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στο ριάλιτι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Tristan Thompson – Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian και ο 30χρονος μπασκετμπολίστας έχουν αποκτήσει μία κόρη, την τρίχρονη True. Στο επερχόμενο ριάλιτι, ο Thompson θα μιλήσει για το γιο του με το μοντέλο Maralee Nichols

Τον Ιανουάριο επιβεβαιώθηκε, μετά από τεστ DNA, ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού. Έχει επίσης έναν πεντάχρονο γιο, τον Prince, με την πρώην του Jordan Graig.

epirusblog.gr
5 of 5
Khloe Kardashian: Eξομολείται ότι ήταν «πραγματικό επώδυνο» για εκείνη το γεγονός ότι η εμφάνισή της συγκρινόταν πάντα με αυτή των αδελφών της, Κim και Kourtney
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8434781694858042954
item