Η αποκάλυψη της Σοφίας Λεοντίτση: «Ο πρώην άντρας μου έστειλε μήνυμα στον νυν για να…»

Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Τόλη Χριστοφοράκη βιώνει η Σοφία Λεοντίτση μετά τον χωρισμό της. Μάλιστα σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου.

Ωστόσο, μέσα από κάποια instastory που έκανε η πρώην παίκτρια του «My style Rocks» αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της στέλνει μηνύματα στο νυν σύντροφός της και του γράφει πως η ίδια έχει εμμονές μαζί του.

«Σήμερα ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, ύστερα από ενάμιση χρόνο. Μπορώ επιτέλους να φωνάξω δυνατά ότι αυτό το τραγούδι το αφιερώνω στον πρώην άντρα μου, ο οποίος έστειλε μήνυμα στον νυν για να τον ενημερώσει ότι έχω εμμονές μαζί του γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να αποδεχθώ ότι με παράτησε.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε το μυστικό μου και δεν έχω λόγο να το κρύβω!! Η αφορμή ήταν πως αντέδρασα ως μητέρα σε ένα ακόμα κάλεσμα που του έγινε για τα γενέθλια του παιδιού του και αρνήθηκε να έρθει… Στην κακοποιητική συμπεριφορά δυο δρόμους έχεις. 

Ο ένας είναι να γελάς δυνατά και ο δεύτερος να πέσεις στα χάπια. Θα πάρω το πρώτο! Με αγάπη λοιπόν δικό σας!

4

Κι αυτό το Story εννοείται πως είναι η απόλυτη απόδειξη ότι κόβω και τις φλέβες μου», έγραψε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση και σε άλλο instastory πρόσθεσε:

«Και για να το σοβαρέψουμε. Δεν ξέρω πόσες γυναίκες ούσα χωρισμένες και παρατημένες πράγματι, εγώ δεν έχω τέτοια ταμπού, θα άφηναν πλήρη ελευθερία επιλογής σε έναν άντρα, αφήνοντας εντολή στον δικηγόρο τους ότι σας παρακαλώ ο πρώην σύζυγός μου θα ήθελα να διαλέξει όσες μέρες και ώρ5ες θέλει για να βλέπει το παιδί του και όχι απλά τι ορίζει ο νόμος.

Δεν ξέρω επίσης πόσες εμμονικές γυναίκες θα έπαιρναν τον πρώην άντρα τους λίγο πριν τη βάφτιση του παιδιού τους να του πουν ξέρεις κάτι; Αν έχεις προχωρήσει στη ζωή σου και έχεις κάποια σύντροφο που είναι σημαντική για εσένα, μπορείς ελεύθερα να τη φέρεις στη βάφτιση που είναι μια σημαντική ημέρα για το παιδί μας και θέλουμε δίπλα μας όσους αγαπάμε… 

Δεν ξέρω πραγματικά πόσες εμμονικές γυναίκες θα έκαναν αυτά κι άλλα τόσα και άλλα τόσα για χάρη του καλού, της ηρεμίας και της αγάπης για τα παιδιά που πρέπει να είναι υπεράνω όλων των παθών μας. Δεν ξέρω αλήθεια σας λέω.

Καλημέρα και καλή τύχη πλέον. Αν δεν σε σέβονται καλύτερα λοιπόν να σε φοβούνται την επόμενη φορά που θα σκεφτούν να πουν άλλη μια βρωμιά. Ενάμιση χρόνο τώρα είμαι η τρελή. Ας έχουν λόγο λοιπόν».

epirusblog.gr
5 of 5
Η αποκάλυψη της Σοφίας Λεοντίτση: «Ο πρώην άντρας μου έστειλε μήνυμα στον νυν για να…»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2657555520615370349
item