Οι «τρικλοποδιές» στον δρόμο του Γουίλ Σμιθ για το πολυπόθητο Όσκαρ

«Τρικλοποδιά» στον Γουίλ Σμιθ και στο όνειρό του να κερδίσει το χρυσό αγαλματάκι των Οσκαρ απειλούν να βάλουν ο «ανοιχτός» γάμος του και η «απόβαση» αλά Καρντάσιαν της οικογένειάς του στα social media.

Ο 53χρονος σταρ του Χόλιγουντ θεωρείται φαβορί για το φετινό Οσκαρ Πρώτου Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard».

Ωστόσο ο υπερβολικός συντηρητισμός των μελών της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που ψηφίζουν τους νικητές, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας «The Sun», μπορεί να του πάρει από τα χέρια το Οσκαρ που διεκδικεί με αξιώσεις για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Η βρετανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν για τα Οσκαρ είναι προχωρημένης ηλικίας και θεωρούν «ανάρμοστες» τις δηλώσεις του Σμιθ και της συζύγου του Τζέιντα ότι κατά τον γάμο τους μπορούσαν να κάνουν σεξ και με άλλους.

Επίσης, θεωρούν «σκουπίδια» αλά Καρντάσιαν την εκπομπή «Red Table Talk» της Τζέιντα στο facebook, όπου οι Σμιθ βγάζουν τα άπλυτα της οικογένειάς τους στη φόρα.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι «τρικλοποδιές» στον δρόμο του Γουίλ Σμιθ για το πολυπόθητο Όσκαρ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8408185690800530405

Τα καλύτερα

item