Βίκυ Κουλιανού: Μας καληνύχτισε με μία υπέροχη φωτογραφία και μας έδωσε μία συμβουλή

Iδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι τις τελευταίες ημέρες η Βίκυ Κουλιανού και μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους περισσότερους από 67.800 followers της.

Το βράδυ της Πέμπτης 10/3, δημοσίευσε την παρακάτω υπέροχη, ασπρόμαυρη φωτογραφία, την οποία συνόδεψε με τα εξής λόγια: «Γιατί το καλύτερο φάρμακο είναι το γέλιο 🤍 Καλό βράδυ»

Εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τη συμβουλή της. Χαμογελάστε, δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και θα πάρουν καλή τροπή. 

Πολλές καταστάσεις εξαρτώνται από εμάς και τον τρόπο που τις χειριζόμαστε. Μην τρελαίνεστε, η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, δεν είναι πάντα όνειρο, ούτε πάντα εφιάλτης.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, η 55χρονη καλλονή βρίσκεται σε κάποια περιοχή της Αθήνας -πράγμα που γνωστοποιεί η ίδια στη λεζάντα του post της- και περπατά, ξεχειλίζοντας θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση. 

Φορώντας ένα μαύρο, μίνι φόρμα και διχτυωτό καλσόν, επιδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Το rock look της αποθεώνουν οι αρβύλες και η μακριά, μοντέρνα ζακέτα. Επιπλέον στιλ της χαρίζουν τα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Σήμερα (Παρασκευή 11/3), καλημέρισε τους ακολούθους της, δημοσιεύοντας άλλη μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, η οποία είναι άκρως καλλιτεχνική.

Ντυμένη με ένα μάλλινο πουλόβερ και μαύρο παντελόνι, στρέφει το βλέμμα της αριστερά και δείχνει σκεπτική, φοβισμένη και να κρυώνει.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ θελκτική. Tο έντονο smokey eye τονίζει τα μεγάλα και εκφραστικά μάτια της, ενώ τα μισοβρεγμένα μαλλιά της, πιασμένα σε έναν ακατάστατο χαμηλό κότσο, της χαρίζουν σεξαπίλ.

«Παγωμένες καλημέρες 🥶💙Πού θα πάει; Θα ζεστάνει και ο καιρός 🙏🏼🤍🌬 #Αθήνα #κρύο #Ελλάδα #ineedsummer» σημειώνει στη λεζάντα του post της.

 Όπως καταλαβαίνετε, ούτε στην Βίκυ Κουλιανού αρέσει που χιονίζει, ενώ διανύουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. 

Ωστόσο, δεν χάνει την καλή διάθεσή της, αφού έχουμε ήδη καλωσορίσει την Άνοιξη και είναι ζήτημα χρόνου να ανέβει η θερμοκρασία.

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Κουλιανού: Μας καληνύχτισε με μία υπέροχη φωτογραφία και μας έδωσε μία συμβουλή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8785301220828660829
item