Ηλιάδη και Μαλλιωτάκη συναντήθηκαν σε… στέκι στο Κολωνάκι βάζοντας τέλος στην πολύχρονη κόντρα

«Και ας παν’ στην ευχή τα παλιά…» λέει ο στίχος ενός πασίγνωστου τραγουδιού του Καζαντζίδη, που φαίνεται να ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη και της Πόπης Μαλλιωτάκη.

Οι δύο τραγουδίστριες βρίσκονταν σε κόντρα για πολλά χρόνια, αφού έτυχε να βρεθεί στον δρόμο τους ο ίδιος άντρας, ο αείμνηστος επιχειρηματίας Μπάμπης Λαζαρίδης, ο οποίος παντρεύτηκε αρχικά την Πόπη, αποκτώντας μαζί της έναν γιο, τον Βασίλη, και στη συνέχεια δημιούργησε σχέση με την Αγγελική, κάνοντας κι εκείνη μητέρα ενός αγοριού, που πήρε το όνομα του πατέρα του, δηλαδή Μπάμπης.

Η ανταγωνιστική σχέση ανάμεσα στις δύο γυναίκες συνέχισε να υφίσταται και μετά την άγρια δολοφονία του Λαζαρίδη το 2008, με τους γιους τους, που είναι ετεροθαλή αδέλφια, να έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά από τότε.

Αυτό, ωστόσο, αναμένεται να αλλάξει έπειτα από μια συνάντηση που είχαν προχθές η Πόπη με την Αγγελική στο Κολωνάκι. 

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν για φαγητό, όπως έγινε γνωστό μέσα από βίντεο story που ανέβασε στο Instagram μια κοινή φίλη τους, η Νικολέτα Αποστολάκη, ενώ στην παρέα ήταν και ο γιος της Πόπης, Βασίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από άνθρωπο του περιβάλλοντος των δύο γυναικών, η συνάντησή τους ήταν τυχαία, καθώς είχαν πάει αμφότερες να δουν την κοινή τους φίλη στο στέκι της στο κέντρο της Αθήνας.

Στην αρχή υπήρξε αμηχανία. Για λίγο όμως… Επειτα τα βρήκαν. Κάθισαν μαζί αρκετή ώρα και κουβέντιασαν κυρίως για το σήμερα. Αναφέρθηκαν στα επαγγελματικά τους και δεν είπαν πολλά για τα παλιά. 

Ωστόσο υποσχέθηκαν η μία στην άλλη να ξαναβρεθούν το επόμενο διάστημα έχοντας μαζί και τους γιους τους, Βασίλη και Μπάμπη, γι’ αυτόν τον λόγο αντάλλαξαν και τηλέφωνα.

«Έχουν λυθεί οι παρεξηγήσεις μεταξύ τους, οι οποίες δεν προέρχονταν ουσιαστικά από τις ίδιες, αλλά από τρίτα πρόσωπα» επισημαίνει στην «Espresso» ο άνθρωπος που μας έδωσε τις πληροφορίες. 

Σημειώνεται πως οι γιοι τους έχουν βρεθεί μόνο μία φορά στη ζωή τους, στο μνημόσυνο για τα εξάμηνα του πατέρα τους.

epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάδη και Μαλλιωτάκη συναντήθηκαν σε… στέκι στο Κολωνάκι βάζοντας τέλος στην πολύχρονη κόντρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3915884051798353374
item