Μέγκι Ντρίο: Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφο της - Τι είπε για τον γάμο


Η Μεγκι Ντρίο έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και στο ''S'' και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύντροφο της Γιάννη. 

Αν και το μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές δηλώσεις και αιχμηρά σχόλια, τα ερωτικά της είναι κάτι που δεν αγγίζεις εύκολα.

Η Μέγκι είναι πολύ καλά μαζί του, καθώς την στηρίζει τόσο στα επαγγελματικά της ταξίδια όσο και στις δυσκολίες που κατά καιρό πέρασε, με κυριότερη το χαμό της μητέρας της.

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντρίο για τον αγαπημένο της Γιάννη

Με τον Γιάννη είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Με έχει στηρίξει σε πάρα πολλά πράγματα, ειδικά τώρα που έχασα την αγαπημένη μου μητέρα.

Όσον αφορά τη δουλειά μου, που απαιτεί πολλά ταξίδια, αρκετές φορές, όταν μπορεί, έρχεται μαζί μου. Πρόσφατα με συνόδευσε στο Μιλάνο, όπου συμμετείχα στην Εβδομάδα Μόδας.

Ερωτευμένη η Μέγκι Ντριο

Θαυμάζω την υπομονή που έχει μαζί μου, τη στήριξη που μου παρέχει και το ότι είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας», αναφέρει η Μέγκι, ενώ για το μέλλον αποκαλύπτει πως έχει γίνει ήδη ένα σημαντικό βήμα στη σχέση τους: «Ακόμη δεν έχουμε κάνει σχέδια γάμου, αλλά συγκατοικούμε στα νότια προάστια, και μάλιστα ο Γιάννης έχει γνωρίσει και τη μητέρα μου, που τον συμπαθεί πάρα πολύ».

Η καταγωγή της Μέγκι και ο ρατσισμός που έχει βιώσει

Η Μέγκι Ντριο έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model. Γεννήθηκε στην Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών, όπου σπούδασε σε αμερικάνικο κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και δεν έμαθε να μιλάει τόσο καλά ελληνικά.

Μέγκι Ντριο

Η ίδια έχει δηλώσει: “Γεννήθηκα στην Αλβανία, ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών, απλά έχω σπουδάσει σε αγγλικό κολέγιο και μιλούσα μόνο Αγγλικά στο Πανεπιστήμιο. 

Πήγα σε αμερικάνικο κολέγιο και όλα τα Ελληνικά τα έμαθα μόνη μου. Πήγα και σπούδασα δικηγόρος στην Αγγλία, το πήρα το πτυχίο φέτος, πριν μπω στο παιχνίδι.

Είμαι δικηγόρος στο αγγλικό δίκαιο. Αλλά πήρα και κάποια χρόνια Erasmus στη Θεσσαλονίκη που ήταν το ίδιο Πανεπιστήμιο άλλα βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη”. 


Ακόμα βιώνω τον ρατσισμό επειδή κατάγομαι από την Αλβανία “Έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές ρατσισμό, μάλιστα τον αντιμετωπίζω ακόμα και τώρα».

epirusblog.gr
5 of 5
Μέγκι Ντρίο: Έκανε το επόμενο βήμα με το σύντροφο της - Τι είπε για τον γάμο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1072646955642501517
item