Ήπειρος: Στην Έκθεση «Ταξίδι» της Λευκωσίας η Περιφέρεια Ηπείρου

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Ταξίδι 2022» στη Λευκωσία, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου, στον εκθεσιακό χώρο Κρατική Έκθεση Κύπρου, θα συμμετέχει για άλλη μια χρονιά η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η Περιφέρεια θα φιλοξενηθεί ως συνεκθέτης στο Περίπτερο του ΕΟΤ, συνεχίζοντας τη στοχευμένη προβολή του τουριστικού προϊόντος στην αγορά της Κύπρου, η οποία ξεκίνησε το 2004 με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στην αύξηση της επισκεψιμότητας από τη Μεγαλόνησο προς την Ήπειρο. 

Στην έκθεση θα γίνει συνολική παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου, καθώς και συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες της Κύπρου.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου μπορούν να φιλοξενηθούν με εκπροσώπους τους Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς και επιχειρήσεις του τουρισμού. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και έντυπο υλικό προβολής για να διανεμηθεί.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέχρι την Τετάρτη 13 Απριλίου, στο email ch.kazakos@php.gov.gr με τη συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

Δεδομένου ότι το ύφος του περιπτέρου της Περιφέρειας Ηπείρου, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, είναι συγκεκριμένο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στον χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των Δήμων, επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση, το οποίο πρέπει να είναι κυρίως στην Ελληνική γλώσσα ή και στην Αγγλική. 

Το υλικό θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι, στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου & Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 1 το μεσημέρι.

Η ιστοσελίδα της έκθεσης είναι η http://www.taxidiexhibition.com/, στην οποία αναγράφονται μεταξύ των άλλων πληροφοριών για την έκθεση και οι προϋποθέσεις εισόδου στη χώρα, καθώς και τα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Στην Έκθεση «Ταξίδι» της Λευκωσίας η Περιφέρεια Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 321275926436758009
item