Γιάννενα: Σε υπηρεσίες στο Δήμο Πωγωνίου η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων

Επίσκεψη πραγματοποίησε η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων σε υπηρεσίες στο Δήμο Πωγωνίου, στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα θέματα που απασχολούν τους Δήμους του Νομού Ιωαννίνων.

Η Λένα Σταμάτη επισκέφτηκε το Αστυνομικό Τμήμα Πωγωνίου και το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, όπου ο επικεφαλής των συνοριοφυλάκων κ. Ιωάννης Μπόκιας ενημέρωσε την πρόεδρο για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι συνοριοφύλακες ιδιαίτερα στην δύσκολη αυτή περιοχή, για τρέχοντα θέματα και για τα βασικά θέματα της υπηρεσίας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με αστυνομικούς.

Ακολούθως η κ. Σταμάτη επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας, όπου συνομίλησε με ιατρούς που υπηρετούν και το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου διαπίστωσε τις δυνατότητες βελτίωσης που πρέπει να εξεταστούν.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσης με αυτοδιοικητικούς του Δήμου Πωγωνίου, καθώς η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων συνομίλησε και ενημερώθηκε από τους αντιδημάρχους του Δήμου Πωγωνίου Αριστοτέλη Βίλλη και Νικόλαο Γαλίτση και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Δελβινακίου Γεώργιο Τσώνη.

Τέλος η Λένα Σταμάτη είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πωγωνίου Θεόδωρο Ντάγκα και με μέλη της Νέας Δημοκρατίας, με τους οποίους συζήτησαν τρέχοντα κομματικά θέματα.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε υπηρεσίες στο Δήμο Πωγωνίου η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7559408884632663426
item