Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό»

Με αφορμή την επιστροφή του στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας, ο Ίαν Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού όπου δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη.

«Στο X-Factor είχα πάει γιατί ήξερα ότι είμαι καλός σε ένα πράγμα και μετά θα ερχόντουσαν και άλλα. 

Έκανα πράγματα που δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνω. Δήλωσα συμμετοχή γιατί είδα τον Αναστάσιο Ράμμο να κάνει κάτι παρόμοιο και σκέφτηκα γιατί όχι και εγώ» δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης.

«Μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις και για τηλεπαιχνίδι και για talent show αλλά δε νιώθω ακόμα έτοιμος. Θα με έβλεπα στον ρόλο του παρουσιαστή με τη σωστή εκπομπή».

Για την προσωπική του ζωή ο Ίαν Στρατής εξομολογήθηκε: «Έχω πέσει στα πατώματα για έρωτα. Όταν είδα πρώην κοπέλα μου να είναι σε σχέση με φίλο μου έπαθα την πρώτη κρίση πανικού της ζωής μου. 

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό». 

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από την Μαίρη Συνατσάκη και είναι πολύ στενάχωρο για εκείνους» σχολίασε ο Ίαν Στρατής σχετικά με τα σχόλια που έκανε για την σύντροφό του ο Αλέξης Κούγιας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει το άλλο σου μισό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 906479568654757980
item