Ερρίκος Πετιλόν: «Όταν είπα στην Ούρσουλα Άντρες να χωρίσουμε... δάκρυσε»

Ο Ερρίκος Πετιλόν, μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες, τον γιο του, αλλά και την αντίδραση της Ούρσουλα Άντρες, όταν της ζήτησε να χωρίσουν.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε, γιατί ο γιος του ήταν θυμωμένος μαζί του.

Για τη σχέση του με τις γυναίκες, ο Ερρίκος Πετιλόν είπε:

«Τις αγάπησα με αγάπησαν. Θεωρώ το γυναικείο φύλο, το πιο σημαντικό πλάσμα στον πλανήτη μαζί με το βασίλειο των ζώων. Τις έχω πολύ ψηλά τις γυναίκες», ενώ για το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου στη ζωή του, ο ίδιος απάντησε: «Ναι, δεν είμαι αρνητικός, όπως δεν είμαι αρνητικός και στο να κάνω δεύτερο παιδί».

Στην πορεία της συζήτησης, ο Ερρίκος Πετιλόν, αποκάλυψε, ότι ο γιος του ένιωθε, πως τον έχει εγκαταλείψει. Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Σίγουρα ήταν θυμωμένος μαζί μου γιατί νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα, που κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ήταν θέματα υγείας που δεν θα τα συζητήσω. Του τα εξήγησα και τα αντιλήφθηκε. Μου είπε '"Πατέρα σε συγχωρώ"»

Τέλος, σε σχετική ερώτηση, για τον χωρισμό του με την Ούρσουλα Άντρες, ο Ερρίκος Πετιλόν ξεκαθάρισε, ότι:

«Είχαν υπερβάλει πάρα πολύ. Δεν είπα ότι η γυναίκα έπεσε στα πατώματα, είπα ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, όταν της είπα ότι να το αφήσουμε, γιατί ήμουν πολύ νέος και ήμουν και ειλικρινής μαζί της. Αυτό τη στενοχώρησε πολύ και δάκρυσε».



epirusblog.gr
5 of 5
Ερρίκος Πετιλόν: «Όταν είπα στην Ούρσουλα Άντρες να χωρίσουμε... δάκρυσε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9049330627094605967
item