Τέα Πρέλεβιτς: «Σήμερα δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα» δήλωσε η επιχειρηματίας έτσι ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα «Μπάνε»

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», όπου μεταξύ άλλων είπε:

«Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια.

Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. 

Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Υπενθυμίζεται ότι η Τέα Πρέλεβιτς σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε αναφερθεί και στον σύντομο γάμο της, που έκανε στα 26 της με έναν Ινδό που προέρχεται από βασιλική οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει, σε συνέντευξή της στο «The 2night Show»:

«Ήμουν παντρεμένη βασικά ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες κάπου εκεί, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρονών, παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα.

Ο πρώην άνδρας μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται.

Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ινδία, έχω πάει και στο παλάτι. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες. O γάμος μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Λονδίνο. Το χειμώνα θα κάναμε παραδοσιακό Ινδικό γάμο, αλλά ακυρώθηκε.

Του εύχομαι ότι καλύτερο, χωρίσαμε γιατί είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές».


epirusblog.gr
5 of 5
Τέα Πρέλεβιτς: «Σήμερα δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα» δήλωσε η επιχειρηματίας έτσι ξεκίνησε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων η κόρη του γνωστού μπασκετμπολίστα «Μπάνε»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8809704619368647970
item