Άρτα: Καταγγελία για τα συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Άρτα

Η Τομεακή Οργάνωση Άρτας του ΚΚΕ καταγγέλλει τα θρασύδειλα φασιστοειδή, τα οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, δρώντας σαν τους αρουραίους μέσα στη νύχτα, βρώμισαν με τα συνθήματά τους και τα σύμβολά τους την είσοδο των γραφείων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Άρτα. 

Άμεση ήταν η επέμβαση των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ το επόμενο πρωί για τον καθαρισμό της φασιστικής-ναζιστικής μπόχας.

Τους ενοχλεί που το ΚΚΕ και η ΚΝΕ είναι μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού, στον αγώνα για να μην διαλέξει ο λαός ιμπεριαλιστικό στρατόπεδο στην ιμπεριαλιστική σύγκρουση που συνεχίζει και μαίνεται στην Ουκρανία και για απεμπλοκή της Ελλάδας από τους σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, στον αγώνα για να γίνει πράξη το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, βαδίζοντας στο δρόμο της ανατροπής».

Τους διαμηνύουμε να κρυφτούν πίσω στα λαγούμια από τα οποία βγήκαν, γιατί δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί,δεν θα έχουν τόπο να σταθούν, θα τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στοναπόπατο της ιστορίας μαζί με το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που υπερασπίζονται αυτά τα μαντρόσκυλα.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Καταγγελία για τα συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4993678399911406229
item