Κένταλ Τζένερ Κιμ Καρντάσιαν: Έλληνας απειλεί την αυτοκρατορία τους. ΜΗΝΥΣΗ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων

Ένας Έλληνας ομογενής με καταγωγή από την Κρήτη ο Nick Matzorkis βάζει σε τεράστιους μπελάδες την Kendall Jenner αφού ήδη κατατέθηκαν μηνύσεις για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ο δικαστικός αγώνας θα είναι μακρύς και με πολλά εκατομμύρια.

Η Κένταλ Τζένερ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μαζί με την αδερφή της Κιμ, έχει λανσάρει μία δική της φίρμα με τεκίλα. 

Το brand Tequila 818 της Kendall Jenner όμως φαίνεται ότι αρχίζει να έχει προβλήματα με το νόμο και μάλιστα με την πνευματική ιδιοκτησία και υπεύθυνος για αυτό είναι ένας Έλληνας.

Η εταιρεία του Έλληνα Nick Matzorkis που παράγει τεκίλα από το 2020 έχει το όνομα τεκίλα 512.

Ο αριθμός 512 έχει να κάνει με τον τηλεφωνικό κωδικό από την περιοχή του αποστακτηρίου στο Texas.

Η τεκίλα της Kendall Jenner ονομάζεται 818 και έχει να κάνει με τον τηλεφωνικό κωδικό της περιοχής της 26χρονης καλλονής!

Υπάρχει σαφέστατα δηλαδή μία ομοιότητα στον τρόπο από όπου προέρχεται το όνομα της κάθε τεκίλας ακόμα και αν αλλάζει ένας αριθμός, αλλά δε σταματάμε εδώ.

Η Tequila 512 υποστηρίζει ότι η μάρκα Kendall έχει αντιγράψει την εμφάνισή της

Από την τεκίλα 512 ισχυρίζονται ότι ένα μπουκάλι παρόμοιο το δικό τους εμφανίζεται σε ένα βιντεοπαιχνίδι που δημιούργησε η Kim Kardashian.

Υποστηρίζουν δηλαδή ότι ήξερε καλά τη μάρκα και της άρεσε, για αυτό και την αντέγραψε τονίζοντας επίσης και τις ομοιότητες μεταξύ των φιαλών που παράγει η εταιρεία Kendall και της δικής τους.

Όσο για την ποιότητα ισχυρίζονται ότι η μάρκα 818 αποστάζει την τεκίλα της μόνο δύο φορές, ενώ η 512 αποστάζει τρεις φορές για να δημιουργήσει ένα πιο απαλό, πιο πλούσιο μείγμα.

Μάλιστα είναι τόσο χάλια η τεκίλα τους που βάζουν στο μπουκάλι διπλάσια ποσότητα από τη δική τους και πουλάνε πανάκριβα!

Η αλήθεια είναι ακόμα ότι η Kim Kardashian και η Kendall Jenner δεν έχουν κατονομαστεί ως κατηγορούμενοι στην υπόθεση 512, καθώς η εταιρεία 818 είναι αυτή που θα λάβει την αγωγή και την αμφισβήτηση και όχι προσωπικά οι δύο αδελφές

Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας τον Kardashian-Jenners αρνήθηκαν τον σχολιασμό – ενώ ένας εκπρόσωπος της Tequila 818 είπε: “Η 818 δεν πιστεύει ότι υπάρχει καμία αξία σε αυτούς τους ισχυρισμούς. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε διαφορετικά το θέμα.”

epirusblog.gr
5 of 5
Κένταλ Τζένερ Κιμ Καρντάσιαν: Έλληνας απειλεί την αυτοκρατορία τους. ΜΗΝΥΣΗ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4401406999650128224
item