Νέα αρχή για την Αθηνά Οικονομάκου

Νέα αρχή στα επαγγελματικά της κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία απέχει από την τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια, λόγω των παιδιών της. 

Η ηθοποιός θέλησε να αφιερωθεί στο μεγάλωμα τους, ωστόσο, πήρε την απόφαση να επιστρέφει στο γυαλί μέσα από ένα νέο project.

Η νέα αρχή στα επαγγελματικά της Οικονομάκου

Στο κάδρο του ανταγωνισμού μπαίνει το The Masked Singer. Το σόου μεταμφιέσεων, με κριτές τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη, σύμφωνα με την Real life, ξεκινά σύντομα γυρίσματα για να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Απριλίου.

Υποψήφιες ημέρες μετάδοσης είναι η Πέμπτη με Παρασκευή, με επικρατέστερη την πρώτη, καθώς την Παρασκευή θα συμπίπτει με την παρουσία της Κωνσταντινίδου στους "Συμπέθερους από τα Τίρανα" στο MEGA.

The Masked Singer Οικονομάκου

Ο λόγος που η Τάμτα δεν θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή

Η Τάμτα βρισκόταν πολύ κοντά στο να «κλειδώσει» για τον ρόλο ενός εκ των τεσσάρων κριτών του σόου, όμως, τελικά αυτό δεν θα γίνει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτυχημένη τραγουδίστρια θεωρούνταν από πολλούς φαβορί για τη θέση, με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya να είναι ιδιαίτερα «θερμοί» μαζί της.

Φαίνεται όμως ότι οι τελικές λεπτομέρειες -ανάμεσα σε αυτές και οι οικονομικοί όροι- αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για την Τάμτα και τον ΣΚΑΪ, με τη συμφωνία να μην έρχεται εις πέρας…

Τι είναι το Masked Singer

Το Masked Singer έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το κανάλι του Φαλήρου να επενδύει στη prime time για αυτόν τον πρωτότυπο και άκρως διασκεδαστικό διαγωνισμό μεταμφιέσεων. Αν το έχεις πετύχει στην αμερικανική εκδοχή του σίγουρα θα έχεις κολλήσει και .όχι άδικα μιας και βγάζει αρκετό γέλιο.

Πρόκειται για ένα μουσικό show όπου οι διαγωνιζόμενοι είναι μόνο celebrities, από ηθοποιούς μέχρι influencers, και πάνε να τραγουδήσουν μπροστά στην κριτική επιτροπή μεταμφιεσμένοι από πάνω μέχρι κάτω. 


Έτσι, η κριτική επιτροπή καλείται με ερωτήσεις όπως «έχεις γίνει εξώφυλλο σε περιοδικό», «έχεις βγάλει τραγούδι τον τελευταίο χρόνο», να μαντέψουν ποιο πρόσωπο βρίσκεται μέσα στη στολή


epirusblog.gr
5 of 5
Νέα αρχή για την Αθηνά Οικονομάκου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 78557849385112401
item