Η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα: «Με ηρεμεί η σύντροφός μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» μίλησε ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον λόγο που κρατάει την σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και στην συμμετοχή του στη Eurovision.

«Όταν πήγα στη Eurovision ήθελα να βγω πρώτος, στεναχωρήθηκα. Θεωρώ πως το Αζερμπαϊτζάν που κέρδισε δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο τραγούδι τότε της Eurovision. 

Θυμάμαι πως δούλευα στην Ιερά Οδό με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα και ο Δημήτρης Μητροπάνος, που για μένα ήταν ένα πρότυπο, ήταν στις πρόβες δίπλα μου. 

Αυτό από μόνο του πλέον είναι από εκείνα που βάζεις σε μια θυρίδα σε μια τράπεζα και τα αφήνεις εκεί ως θησαυρό», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας για την Eurovision.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Σέβομαι τον άνθρωπο που είναι κοντά μου, έχει μια δική του ζωή, μια δική του πραγματικότητα στην οποία κινείται και έναν δικό του κύκλο και δεν θα ήθελα μέσω αυτού του βήματος να εισβάλλω σ’ αυτό. Δεν έχω το δικαίωμα αυτό.

Με ηρεμεί η σύντροφός μου και αυτό δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι εκτός χώρου. Το να με ηρεμεί είναι ένα από τα πολύ βασικά στοιχεία. Θα με έλεγες και κοσμοκαλόγερο σαν άνθρωπο. Είναι σαν να θέλω να γυρίζω στη σπηλιά μου το βράδυ, ησυχία, ηρεμία».
epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση του Λούκα Γιώρκα: «Με ηρεμεί η σύντροφός μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1801379927849677525
item