Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Πάντα θα περιμένω μια συγγνώμη από το Γιώργο Κιμούλη, αλλά ξέρω δεν θα έρθει ποτέ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!», μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αγωγή που έστειλε στους συναδέρφους της ο Γιώργος Κιμούλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η ίδια δεν έχει λάβει κανένα εξώδικο.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Πάντα θα περιμένω τη συγγνώμη, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Έχει περάσει πολύς χρόνος και όταν ξαφνικά βλέπεις ότι ο άνθρωπος αυτός που περιμένεις να σου πει το συγγνώμη αντίθετα σε λίγο θα βρεθεί στα δικαστήρια με τους συναδέλφους σου, λες εντάξει τώρα τι περιμένεις; Προς το παρόν δεν μου έχει γίνει μήνυση.

Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Κιμούλης προχώρησε με την Ζέτα Δούκα, γιατί αισθάνθηκε ότι η Ζέτα μπορεί να το έβγαλε όλο αυτό προς τα έξω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. 

Τώρα συνειδητοποιώ που έχω μεγαλώσει πόσο ανόητο και πόσο άσχημο ήταν αυτό που βίωσα από τον Γιώργο Κιμούλη που δεν είχε να αποδείξει τίποτα. Όταν είσαι τόσο καταξιωμένος, όταν είσαι ο Γιώργος Κιμούλης, όταν είσαι ο ηθοποιός που είσαι μόνο αγάπη θα πρέπει να βγάζεις για τους συναδέλφους σου.

Δεν είχε νόημα όλο αυτό που συνέβη με εμένα και όλους τους υπόλοιπους. Αναρωτήθηκα γιατί μου το έκανε όλο αυτό, τον ρώτησα κιόλας γιατί είχα μια απορία, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Πάντα θα περιμένω μια συγγνώμη από το Γιώργο Κιμούλη, αλλά ξέρω δεν θα έρθει ποτέ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5901916677107168368
item