Η απάντηση της Ιωάννας Πηλιχού στον Γιώργο Λιάγκα: «Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη, μπράβο»

Τη δική του έμμεση απάντηση στα όσα κατήγγειλε λίγες ημέρες πριν η Ιωάννα Πηλιχού για εκείνον και τον τρόπο που είχε αντιμετωπίσει τη δημόσια καταγγελία της περί σεξουαλικής παρενόχλησης κάποια χρόνια πριν, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. 

Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία;

Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. 

Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος» ανέφερε χθες μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας με την Ιωάννα Πηλιχού να αποφασίζει να απαντήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Οπότε για να καταλάβω, δεν ανήθικο να σπας δημόσια πλάκα με το θύμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά είναι ανήθικο το θύμα 6 χρόνια μετά να θυμάται ότι έσπασες πλάκα με την ιστορία του δημόσια. Το ακούσαμε και αυτό. 

Οφείλω λοιπόν να έχω βραχυπρόθεσμη μνήμη, γιατί δικαίωμα στη μακροπρόθεσμη δεν έχω, όπως ενημερώνομαι σήμερα. Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη για τη λανθασμένη στάση σου κάποια χρόνια πριν. Συγχαρητήρια» έγραψε η ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Η απάντηση της Ιωάννας Πηλιχού στον Γιώργο Λιάγκα: «Ωραίος τρόπος να ζητάς συγγνώμη, μπράβο»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 772167039308711012
item