Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πέταξαν χαρταετό και δεν πήγε καθόλου καλά - Τα ξεκαρδιστικά βίντεο

Είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, οι οποίοι αφού διέψευσαν τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, βρέθηκαν για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Παύλιανη. 

Μάλιστα, όπως θέλει το έθιμο, πήραν έναν χαρταετό και πρόσπάθησαν να τον κάνουν να πετάξει, καθώς αν τα καταφέρεις αυτό σημαίνει τύχη σύμφωνα με την παράδοση.

Το ζευγάρι έκανε πολλές προσπάθειες να τα καταφέρει αλλά όπως φάνηκε μέσα από τα βίντεο τα οποία μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους ακόλουθους δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν ψηλά τον χαρταετό τους και τα αποτελέσματα ήταν ξεκαρδιστικά και το διασκέδασαν με την ψυχλη τους.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram από την Καθαρά Δευτέρα

Όσα αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για τη σχέσης της με το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν με τίποτα! Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου που είνα ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz αυτή τη στιγμή, και παρότι δέχονται και αυτοί κατά κάποιο τρόπο "πόλεμο" από τα social media, δεν τους πτοεί και συνεχίζουν αγαπημένοι.

Το ζευγάρι έχει περάσει πολλά, τα οποία όχι μόνο δεν τους χωρίζουν αλλά τους δένουν περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου, με αποκορύφωμα την δημόσια στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Γολγοθά που περνάει η σύντροφος του, με το περιβόητο πλέον βίντεο που είχε διαρρεύσει πριν λίγα χρόνια.

Η Ιωάννα Τούνη ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την σχέση τους, πως ξεκίνησε και σε τι κατάσταση ήταν και οι δύο όταν γνωρίστηκαν αλλά και τι σκεφτόταν πριν βγει μαζί του ραντεβού.

Είναι πάντα αυθόρμητη στις συνεντεύξεις της, και αυτό φάνηκε όταν χαρακτηριστικά ανέφερε πως: "Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο!" και αυτό διότι δεν πίστευε πως μπορεί μια τόσο καλή εμφάνιση, να συνάδει με μια τόσο καλή ψυχή και έναν τόσο έξυπνο και καλλιεργημένο άνθρωπο, και αναφερόταν στον αγαπημένο της.

«Το πρώτο καιρό ήταν δύσκολο γιατί είχαμε βγει και οι δύο από χωρισμό...είμαστε όμορφα, πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι και μακάρι να πάνε όλα καλά» είπε για την εξέλιξη της σχέσης τους.

«Η συγκατοίκησή μας είναι δύσκολη γιατί γίνεται ανάμεσα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη» είπε το ζευγάρι.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πέταξαν χαρταετό και δεν πήγε καθόλου καλά - Τα ξεκαρδιστικά βίντεο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6447499392682791539
item