Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη και κανείς δεν τα παραδέχεται

Η NASA και η οι ανάλογοι οργανισμοί αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης υποστηρίζουν πως ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τίποτα. Άλλοι, όμως, ισχυρίζονται ότι βαλλόμαστε από εκατοντάδες μηνύματα επικοινωνίας που λαμβάνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Απίστευτες πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους τύπους επικοινωνίας με εξωγήινους, φωτεινά όντα, διαστατικούς επισκέπτες, υβρίδια και άλλα μη ανθρώπινα είδη, εντοπίζονται γύρω μας.

Οι νοήμονες και ευφυείς πολιτισμοί πέρα και μακριά από την Γη, έχουν δείξει μεγάλη εξοικείωση με τις προηγμένες τεχνολογίες και έχουν αναπτύξει τεχνικές ελέγχου και επαφής του μυαλού, πολύ πέρα ​​από τις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις μας, οι οποίες θα ήταν χρήσιμες να γνωρίζουμε.

Υπάρχουν πολλοί και πολύ σημαντικοί και επιτακτικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να μας ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους διαστρικούς, διαστατικούς αλλά και χθόνιους (υπόγειους ή υποθαλάσσιους) κατοίκους του πλανήτη μας.

Ο Jan Harzan, εκτελεστικός διευθυντής για το δίκτυο MUFON, συγκεντρώνει αναφορές παρατήρησης από τον κόσμο και εξετάζει τις πληροφορίες για την αυθεντικότητά τους αλλά και το νόημα που μπορεί να κρύβουν.

Αλλά δεν είναι μόνο τα ΑΤΙΑ που κάποιοι βλέπουν ή βιντεοσκοπούν. Υπάρχουν και τα μηνύματα που λαμβάνονται.

Γενικότερα, η αποκρυπτογράφηση μίας γλώσσας είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, αν δεν έχεις στην διάθεσή σου μία “στήλη της Ροζέττας” για να το κάνεις.

Κατά συνέπεια, διαθέτοντας ανοιχτό μυαλό, τοποθετείς το “μήνυμα” εφόσον αυτό είναι εφικτό σε υπολογιστές με ειδικές αλγοριθμικές φόρμουλες προκειμένου να γίνει μία αποκρυπτογράφηση.

Πέρα από αυτές υπάρχει και η διαίσθηση που παίζει έναν σημαντικό ρόλο, παράλληλα με την τεχνητή νοημοσύνη που μπορεί να βοηθάει όταν επιλύεις μυστηριώδεις γλώσσες.

Tα ραδιοσήματα FRBs, που κατά καιρούς καταφθάνουν στη Γη, συμπεριλαμβάνονται στο κατάλογο των πιθανών μηνυμάτων, που χρήζουν αποκρυπτογράφησης.

Ανάμεσα σε όλους εκείνους που με διάφορους τρόπους λαμβάνουν ή φέρνουν μηνύματα, όπως οι επαφικοί, οι χρονοταξιδιώτες κλπ, είναι και ο γνωστός στον χώρο, Γεράσιμος Καλογεράκης που -αν και πολλοί αμφισβητούν- μεταφέρει Μηνύματα των Ολύμπιων, τα οποία υποστηρίζεται ότι έρχονται κατευθείαν στα ελληνικά, μέσω υπολογιστή.

Τι γίνεται, όμως, με εκείνα τα μηνύματα που στέλνονται τηλεπαθητικά ή με άλλους τρόπους, σε μία άγνωστη γλώσσα;

Δείτε το συναρπαστικό βίντεο που ακολουθεί με μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη και κανείς δεν τα παραδέχεται:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Aliens Messages That Are So Bizarre We Cannot Even Begin to Grasp Them

diadrastika

epirusblog.gr
5 of 5
Μηνύματα εξωγήινων που φτάνουν στη Γη και κανείς δεν τα παραδέχεται
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1674925372237357084
item