Άλεκ Μπάλντουιν: Έγκυος η σύζυγός του στο έβδομο παιδί τους, λίγους μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο είναι αληθινό. Η σύζυγος του Άλεκ ΜπάλντουινHilaria Baldwin, είναι ξανά έγκυος και μαζί με τον διάσημο ηθοποιό πρόκειται να αποκτήσουν το έβδομο παιδί τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα χθες Τρίτη 29 Μαρτίου μόλις λίγους μήνες μετά το τραγικό περιστατικό με τον πυροβολισμό και τον θανάσιμο τραυματισμό της Χάλινα Χάτσινς στις 21 Οκτωβρίου του 2021, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Ο 63χρονος Alec Baldwin και η 38χρονη σύζυγός του επιβεβαίωσαν την είδηση στο περιοδικό People με γραπτή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν: «Έχουμε γράψει τη φράση “somos un buen equipo” στις βέρες μας. 

Το λέμε συνέχεια ο ένας στον άλλο στο σπίτι μας: Ότι “είμαστε καλή ομάδα”. 

Ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουν βιώσει τα παιδιά μας στην μεγάλη μας οικογένεια είναι το πώς η καρδιά μπορεί να μεγαλώσει με κάθε νέο αδερφάκι. 

Η αγάπη μας συνεχίζει να επεκτείνεται και ανυπομονούμε να αγκαλιάσουμε το μικρό μας το φθινόπωρο».

Η Hilaria Baldwin έκανε και μια γλυκιά ανάρτηση με τα… χαρμόσυνα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία το ζευγάρι φαίνεται να παίζει με τα έξι παιδιά του.

 «Μετά από πολλά “πάνω – κάτω” τα τελευταία χρόνια, έχουμε ένα εξαιρετικό “πάνω” και μια τεράστια έκπληξη: Ακόμη ένα Μπαλντγουινάκι έρχεται το φθινόπωρο.

Ήμασταν σίγουροι πως η οικογένειά μας ήταν ολοκληρωμένη και είμαστε παραπάνω από χαρούμενοι με αυτή την έκπληξη. 

Μοιράζομαι μαζί σας την στιγμή που είπαμε τα νέα στα παιδιά μας – όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικά χαρούμενα!» έγραψε η σύζυγος του Alec Baldwin στα social media.

Κεντρική φωτογραφία: Splash/Ideal Image

epirusblog.gr
5 of 5
Άλεκ Μπάλντουιν: Έγκυος η σύζυγός του στο έβδομο παιδί τους, λίγους μήνες μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3949286982333806169
item