Τζένη Θεωνά: Η εξομολόγηση για τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους Αρίωνα

Καλεσμένη στο «The 2Night Show ήταν  η Τζένη Θεωνά, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και τον γιο τους, Αρίωνα.

«Ο Αρίωνας είναι αδιανόητος έρωτας.  Είναι τριών ετών τώρα. Οι διάλογοι είναι αδιανόητοι. Είναι αυτό που συμβαίνει και συνέχεια είναι μια έκπληξη κι όταν σου λέει κάποιος πες κάτι, δεν σου έρχεται τίποτα», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Όσον αφορά τον αγαπημένο της, Δήμο Αναστασιάδη η Τζένη Θεωνά εξομολογήθηκε: «Το αλατοπίπερο δεν λείπει από αυτή τη σχέση. Αυτό που απολαμβάνω είναι ότι πια αισθανόμαστε και οι δύο ασφάλεια, με γοητεία και επιθυμία, παρόλο που συχνά βρισκόμαστε μακριά λόγω δουλειάς. Είναι και αυτό κάτι καινούργιο.

Είμαστε επτά χρόνια μαζί. Εμένα μου φαίνεται ότι είναι μια φάση ωριμότητας. Βλέπω μεγάλη εξέλιξη σε μένα και στον Δήμο. Και στους δύο. Και κάπως με συγκινεί το γεγονός από μόνο του. Δύο άνθρωποι, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, αποφάσισαν για επτά χρόνια να είναι μαζί. Τα πράγματα, να υποκύψεις, να παραιτηθείς, να ξεφύγεις, να ενδώσεις σε έναν πειρασμό, είναι πάρα πολύ εύκολο.

Ήμασταν πολύ διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε και με πολλές συγκρούσεις. Χαίρομαι γιατί αυτό που έχει μείνει είναι πως σε όλες πλέον τις εκπομπές μιλάω πάρα πολύ για τον Δήμο».epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Θεωνά: Η εξομολόγηση για τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους Αρίωνα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2169093617654959434

Τα καλύτερα

item